FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Comunicat acid al celor de la CFR Cluj: „S-a dovedit că niciuna dintre cele 23 de persoane nu a fost infectată cu Sars-CoV-2”

FOTO: Facebook @cfr1907
FOTO: Facebook @cfr1907

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 16:50 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 19:25

CFR Cluj a emis un comunicat de presă pe tema cazurilor de Covid-19 de la club, chiar în ziua meciului cu FC Botoșani. 

CFR Cluj ia în calcul să dea în judecată clinica „Regina Maria”, locul în care mai multe persoane din club au fost testate fals-pozitiv cu noul coronavirus. Campioana României pregătește terenul printr-un comunicat de presă, în care afirmă că nu mai puțin de 23 de oameni au fost opriți din activitate nejustificat. În finalul mesajului este anunțată o anchetă de proporții.

Comunicatul celor de la CFR Cluj: 

„Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de către o clinică privată atât la București, cât și la Cluj-Napoca săptămâna trecută, dorim să facem următoarele precizări: 

Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF și toate recomandările venite din partea autorităților. Am dat dovadă de transparență în relația cu autoritățile statului și ne-am luat toate măsurile de prevenție posibile pentru a opri răspândirea acestui virus. În urma investigațiilor si retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive. 

Ca urmare a acestei situații create, echipa noastră nu a putut disputa meciul cu FC Botoșani duminică, așa cum era programat inițial, acesta fiind reprogramat pentru data de astăzi. În următoarele 6 zile, CFR 1907 Cluj va trebui să joace 3 meciuri, toate extrem de importante pentru clubul nostru. E important de menționat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfășurării antrenamentelor, fapt care poate afecta forma băieților în aceste meciuri rămase. 

CFR Cluj vrea să dea în judecată clinica unde a făcut testele fals-pozitive » Clubul cere despăgubiri de sute de mii de euro!

De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic nu va putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu. Suntem alături 100% de jucătorii și staff-ul tehnic care au fost testați pozitiv și ne dorim să se însănătoșească cât mai repede pentru a putea să revină alături de echipă. Toți cei implicați în viața echipei: jucători, conducători și angajați, alături de familiile noastre, am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, suntem epuizați de eforturile depuse și de stresul la care am fost supuși. 

Am avut oameni profesioniști în jurul nostru cărora le suntem extrem de recunoscători. Mulțumim mult conducerii și angajaților de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, personal care a dat dovadă de mare profesionalism. Le mulțumim suporterilor care au fost alături de noi în această perioadă grea. Susținerea lor și faptul că i-am simțit aproape ne-a dat putere să trecem peste aceste momente dificile. 

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați arătat susținerea față de echipa noastră! În următoarea perioadă vom analiza tot ceea s-a întâmplat în jurul echipei în ultimele zile și vom lua o decizie în acest sens. Acum ne concentrăm la cele trei meciuri rămase de disputat”, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj. 

Un președinte de Federație acuză teoria conspirației în cazul CFR Cluj: „Cei care manipulează și mint aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport!”

Comunicat acid al celor de la CFR Cluj: „S-a dovedit că niciuna dintre cele 23 de persoane nu a fost infectată cu Sars-CoV-2”
FOTOMONTAJ Stela Tănase

VIDEO Adio Dan Petrescu?! CFR Cluj și-ar fi găsit antrenorul pentru sezonul viitor

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Situație scandaloasă în Liga 1! Arbitrul de la CFR - Botoșani are de luat 130.000 € de la ardeleni » Vassaras a fost informat, dar a ignorat cazul!

EXCLUSIV Antanta lui CFR Cluj: Rus-Dâncu-Gușă » Nume grele în spatele șefului campioanei: șpriț ostentativ în hotelul Craiovei și influență din sfera politică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  29 Iulie 2020, 02:32

Cum nici unul din cei 23? Alexandru Păun nu a fost confirmat de testele de la Cluj? Dan Petrescu nu a fost confirmat?

clujcampion
clujcampion  •  28 Iulie 2020, 21:02
Postat de danny_l pe 28 Iulie 2020, 20:54

Au vrut să scoată din ritm Craiova, Craiova după reluarea play-off a jucat perfect,CFR după ce a pierdut meciul cu Craiova aveau cu FCSB,asta nu-i avantajau, puteau pierde al doilea meci consecutiv, așa că sau dat loviți că să câștige FCSB Cupa României apoi FCSB nu ar mai fi pus preț pe meciurile din campionat, ghinionul este că FcSB oricum va juca la victorie să prindă locul 3 care ar mai aduce in plus 200 de mii de euro ceea ce nu e de ici,colo,CFR nu sa antrenat în acest timp, Craiova da,e foarte greu ptr ei,și dacă fac egal cu Botoșani seara asta, campionatul e pa.

Da ma cap de praz, au vrut sa scoata din ritm prazarii, de aia au stat inchisi in camere o saptamana.

p.rares
p.rares  •  28 Iulie 2020, 21:01

CFR-ul nu a jucat cinstit si continua sa incerce sa ne prosteasca.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează