FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Comunicatul DSP după un nou caz de coronavirus la FC Botoșani: „Nu se impun măsuri de izolare”

FC Botoșani este pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1 (24 de puncte)
FC Botoșani este pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1 (24 de puncte)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 10:20 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 11:33

Direcția de Sănătate Publică a confirmat faptul că activitatea echipei FC Botoșani nu se află în pericol, după ce încă o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

„Ca urmare a anchetei efectuate pentru pacientul de la FC Botoșani, vă comunicăm că persoana nu a fost la serviciu în perioada anterioară postării, fiind în șomaj tehnic. 

În ziua testării, nu a avut contact cu risc cu nicio persoană din cadrul FC Botoșani, în consecință nu se impun măsuri de izolare pentru persoane din cadrul FC Botoșani”, se arată în comunicatul DSP.

Comunicatul DSP după un nou caz de coronavirus la FC Botoșani: „Nu se impun măsuri de izolare”

Medicul de la FC Botoșani, testat negativ

O veste bună pentru Botoșani este reprezentată de statusul medical al doctorului depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu 7 zile.

După o săptămână petrecută în spital, Dr. Petre Rădăuceanu a fost testat negativ de două ori consecutiv. Astfel, acesta vă părăsi în cursul acestei zile clinica în care se află. „Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Este regretabil că din cauza mea s-a amânat un meci de fotbal, că au fost oameni nemulţumiţi", a spus medicul celor de la FC Botoșani pentru Agerpres.

Teoretic, Rădăuceanu ar putea asista la următorul meci al moldovenilor, însă echipa antrenată de Marius Croitoru a apelat deja la un alt medic.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce blestem trebuie să suporte un jucător din echipa roș-albaștrilor! A ajuns la 5 accidentări grave și nu va mai juca până în 2021

Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat oficial la Gaz Metan Mediaș și e gata de duelul cu FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cordell.hull
cordell.hull  •  19 Iunie 2020, 16:24

Dacă nu a intrat in contact cu echipa și nu a fost la serv Atunci de ce a mai fost testat

10aripa
10aripa  •  19 Iunie 2020, 13:06
Postat de Robert Sergiu pe 19 Iunie 2020, 11:27

Opriti mah l1 si gata cfr steaua craiova si cine e pe 4 sa mearga in europa si gata :)))))))

Stimate domn,nu ati inteles...daca fcsb era pe primul loc,nu se mai juca de mult...asa,inca mai au o speranță...poate,poate...

180190845824463
Mihnea Iorga  •  19 Iunie 2020, 11:50
Postat de Robert Sergiu pe 19 Iunie 2020, 11:27

Opriti mah l1 si gata cfr steaua craiova si cine e pe 4 sa mearga in europa si gata :)))))))

Nu e un capat de tara ce s-a intamplat, astfel de patanii au fost inclusiv in Germania, cu Dinamo Dresda care a trebuit sa stea 2 saptamani in plus tot din cauza cazurilor de coronavirus de la echipa. Virusul nu va disparea pana in Septembrie cand ar trebui sa inceapa sezonul viitor, cu totii va trebui sa ne adaptam noului 'normal'. Jumatate de am oprit totul, la un moment dat tot trebuie sa o luam de la capat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează