FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - PANDURII, SÎMBĂTĂ, 17:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Conceicao a semnat pe încă doi ani cu CFR: "Am obiective măreţe la Cluj! Mai vreau jucători"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, vineri, că este fericit că şi-a prelungit înţelegerea pe încă două sezoane şi spune că obiectivele echipei pe viitor vor fi "măreţe".

"Mă bucur că munca mea a fost apreciată de conducere şi am semnat un nou contract. Mă bucur că am ajuns la un acord şi acum ne putem gândi la viitor. Cine lucrează la un club campion nu poate avea pe viitor decât obiective măreţe. Este fundamental să muncim cât mai bine", a spus Conceicao.

Portughezul susţine că echipa are nevoie de întăriri pentru a-şi putea realiza ţelurile în următoarea ediţie de campionat. "Conducerea ştie că trebuie să îmbunătăţim anumite aspecte. Pentru sezonul viitor va trebui să avem un lot mai mare de jucători. E o chestiune importantă şi aducerea unor români pentru că vom fi obligaţi să trecem cinci-şase jucători autohtoni pe foaia de joc. Am remarca foarte mulţi jucători români buni în campionat, dar urmăresc şi de la echipa a doua", a adăugat acesta.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  29 Mai 2009, 16:55

nu ii dau mai mult de 10 etape in sezonul urmator ;) bafta cfr :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează