FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA

Craiova - Astra 2-1. Concluziile lui Cristiano Bergodi după primul meci pe banca oltenilor: „Am suferit, trebuie să îmbunătățim asta”

Cristiano Bergodi, antrenor Craiova +17   FOTO
Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 22:53 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 23:38

Cristiano Bergodi (55 de ani), noul antrenor de la Craiova, a vorbit după victoria echipei sale din meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-1.

Antrenorul italian consideră că primul meci al oltenilor sub conducerea sa a fost unul reușit, în care „elevii” săi au reușit să își creeze multe ocazii bune.

„A fost un meci în care am suferit, dar echipa a arătat bine în a doua repriză. Am avut şase, şapte ocazii foarte bune, am dat două goluri. A fost un meci reuşit, e normal că la început, mai ales în prima repriză, nu avem ritm. Nu putem compara un meci amical cu un meci oficial. Băieţii au jucat bine, au avut multe ocazii”, a spus acesta, la Look Sport.

Bergodi: „Meci greu cu Botoșani”

Victoria cu Astra a ajutat-o pe Craiova să urce pe locul 2, apropiindu-se la 4 puncte de CFR Cluj. Totuși, Bergodi nu se implică în discuțiile legate de titlu. Întrebat despre șansele echipei sale, italianul spune că mai întâi e nevoie ca echipa sa să joace mai bine pe plan defensiv:

„Vedem ce putem face. Nu e uşor, trebuie să îmbunătăţim jocul pe faza defensivă. Au intrat o dată în careu și ne-au dat gol. Cu Botoşani e un meci greu, are o echipă cu jucători de calitate, au meritat acest loc în play-off”.

Craiova - Astra, 2-1

  • Au marcat: E. Koljic '60, '90+1 / Baicu '71
+13 FOTO
  • foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Fostul președinte dezvăluie de ce a picat transferul lui Rotariu la Manchester United: „Nu am mințit, a fost o omisiune”

Cornel Șfaițer, manager la Sepsi și membru DDB, acuză: „E cusută cu ață albă. Mi se par chestiuni făcute pe sub ușă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
firaldo
firaldo  •  21 Iunie 2020, 08:20
Postat de cuviosul_pafnutie pe 20 Iunie 2020, 09:39

De neinteles tactica de final de meci a celor de la Astra,cand scorul era 1-1!In minutul 90 cei de la Astra nu au inchis jocul,plecand cu totii la atac,dar in minutul 91 pustiul ala-Bairam-a luat o actiune pe cont propriu pe aripa stanga si dupa ce a trecut in dribling de fundasul de pe partea sa, i-a pasat lui Koljici-liber in careu-care doar a pus latul!

Si de ce ma rog sa inchida jocul?Ce au ei de pierdut?Sau trebuia sa urmareasca cumva interesul lui FC Fcsb?De ce ai apara un 1-1 care nu ajuta cu nimic...cum nu te ajuta nici o victorie sau o infrangere,scopul acestui rest de campionat ar trebui sa fie pregatirea urmatorului sezon,de aia trebuia sa-i lase de acum sa plece pe cei care termina contractul sau care nu vor sa mai ramana,in felul asta au timp sa isi lege o echipa pentru sezonul viitor.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  20 Iunie 2020, 13:42

Că a ieșit bine,că a fost victorie ne-am bucurat ca suporteri. Visurile de campioni nu-s tot una cu visele ce le aveati in timpul somnului din prima repriza. Cele 25-30 minute din repriza a-2-a dublate si prelungite pe toata durata meciului v-ar da sanse sa castigati la CFR si cu FCSB,iar noua suporterilor mândrie si speranta de a va elogia in calitate de campioni. Hai ca se poate !Hai Universitatea!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Iunie 2020, 09:39

De neinteles tactica de final de meci a celor de la Astra,cand scorul era 1-1!In minutul 90 cei de la Astra nu au inchis jocul,plecand cu totii la atac,dar in minutul 91 pustiul ala-Bairam-a luat o actiune pe cont propriu pe aripa stanga si dupa ce a trecut in dribling de fundasul de pe partea sa, i-a pasat lui Koljici-liber in careu-care doar a pus latul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează