LIGA 1  ·  VIITORUL - CHIAJNA 0-0

Concluziile lui Ianis Hagi după remiza cu Chiajna + ce spune despre convocarea la naționala de seniori

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 20:07

Ianis Hagi e mulțumit de remiza cu Chiajna, scor 0-0, chiar dacă Viitorul a dominat tot jocul și putea câștiga. Mijlocașul dobrogenilor a vorbit și despre convocarea la echipa națională, la prima echipă. 

"Am luat un punct, e bine că n-am pierdut. Orice punct câștigat e bun în lupta din fruntea clasamentului. Am avut vreo 3 situații clare, puteam marca, dar asta este. Nu contează arbitrajul, am avut două ocazii cu poarta goală. Trebuie să mergem în play-off, avem un număr de puncte pe care vrem să îl atingem", a zis Ianis Hagi la TV Digi Sport.

...despre convocare: "Sunt fericit! Când ai rezultate bune și la echipa de club și la naționala de tineret, toate vor veni. E o etapă importantă în viața mea. Visul meu e să devin un jucător de bază la națională și să fac performanță acolo. Trebuie să câștigăm ambele meciuri".

...despre Chiajna: "Știam ce fel de echipă sunt. Știam că se apără bine, că stau bine pe două linii. Trebuia să producem mai mult fotbal decât în celelalte meciuri. Au jucători care știu fotbal. Acest stil adoptat de ei le aduce puncte".La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
fcsbist.de.mic  •  12 Noiembrie 2018, 17:44

"Sunt fericit! Când esti fiul patronului la echipa de club, ai facut performanta la Fiorentina și ai un tata cu gura mare, convocarile vor veni. E o etapă importantă în viața mea. Visul meu e să devin un jucător de bază la națională și să contribui decisiv la ratarea calificarilor. Trebuie să jucam prost in ambele meciuri".

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1