FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 0-3

CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 0-3 // "Nu am pierdut războiul!" » Explicațiile lui Ionuț Badea după cea mai dură înfrângere a sezonului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 23:13

Ionuț Badea, antrenorul Concordiei Chiajna, a tras concluziile după înfrângerea dură suferită de echipa sa pe teren propriu cu Astra Giurgiu, 0-3. Tehnicianul ilfovenilor a acuzat decizia repetării penalty-ului din care Astra și-a majorat avantajul, dar a pus înfrângerea și pe seama oboselii și a faptului că notcurna a picat în minutul 73, într-un moment de joc bun al Concordiei.

"A fost o partidă jucată sub incidența unei lipse de prospețime a echipei noastre. Jucasem luni la Craiova ultimul meci al etapei, azi am jucat iar, în primul meci al următoarei etape.

Căderea nocturnei a venit într-un moment în care ritmul echipei noastre crescuse, apoi a intervenit penalty-ul repetat, unde, în mod normal, jocul ar fi trebuit să se bucure de continuitate. Este o bătălie pe care am pierdut-o, dar nu am pierdut războiul", a spus Ionuț Badea, la TV Telekom Sport. 

"Ne așteptam la un rezultat bun, pe care nu l-am obținut, din păcate. Primele 45 de minute n-au fost spectaculoase, apoi am primit un gol când eram în inferioritate. Trebuia să fim mult mai calmi, dar am riscat mult. Am încercat să egalăm, dar am lăsat multe spații și am mai primit goluri.

Avem un obiectiv mai îndrăzneț în acest sezon, dar dacă vrem în play-off trebuie să arătăm mai multă constanță"
Andrei Prepeliță, mijlocaș Chiajna

"E un scor mincinos. Nu e corect să comentez, dar puteam întoarce meciul dacă arbitrul nu dicta repetarea penalty-ului. Am făcut un pas în față, ca toți portarii din lume, arbitrul putea lăsa jocul să continue. Sunt repetitiv, dar o mai spun o dată: 0-3 e un scor mincinos! N-am crezut că vom pierde așa, e un scor neașteptat!"
Alessandro Caparco, portar Chiajna

Vezi aici cronica partidei Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3

PROGRAM ETAPA A 6-A LIGA 1

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Detalii AICI
Sâmbătă, 18:00: Dunărea Călărași - Poli Iași
Sâmbătă, 21:00: Dinamo - AFC Hermannstadt
Duminică, 18:00: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj
Duminică, 21:00: Viitorul - FCSB 
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

CLASAMENT LIGA 1:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
126791918017681
Danezul Gramada  •  25 August 2018, 08:51

A naibii jucători si antrenori de doi bani. Ați jucat luni și abia vineri și erați obosiți. Cică nocturna e de vină ca voi la întreruperea ei aveați 3-0 și va egalat Astra. Va bătut Dumnezeu pt circul lui Marc de la Craiova. De multe sezoane trebuia sa retrogradați, anul asta poate scăpăm de voi și Voluntari, echipe de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează