FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FCSB 0-0

CONCORDIA CHIAJNA - FCSB // Florentin Matei, apariție neobișnuită la finalul partidei: „Nu vreau să vorbesc despre schimbare”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 22:07

Concordia Chiajna și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0. Florinel Coman și Florentin Matei au fost vizibil afectați de rezultat. 

„Sunt două puncte pierdute. Am avut ocazii foarte multe, dar nu le-am putut fructifica. Nu avem ce face. Trebuie să analizăm ce am făcut rău. Au fost multe faze gândite prost. Trebuie să arătam ca o echipă etapa viitoare, contra Craiovei.

Ne-am concentrat foarte tare. Am discutat înaintea meciului, știam cât de important e. Mâine vom analiza ce am făcut, apoi trecem la treabă. Avem mult de muncit. Dacă vom bate cu Craiova, se va șterge acest meci cu buretele”, a declarat Florinel Coman pentru Look TV. 

Matei, afectat la final

Florentin Matei, schimbat la pauză cu Olimpiu Moruțan, a părut afectat la final, cu o voce „moale”.

„Nu vreau să  vorbesc despre schimbare. Am probleme și la picior și la ochi. Arbitrul ne putea acorda un penalty astăzi, dar nu avem ce face. 

Ne deranjează că am pierdut puncte cu Călărași și Chiajna. E obligatoriu să câștigăm la Craiova. Regretăm acest start”, a declarat Matei la final.

Vezi și: 

Nicolae Dică vrea să se răzbune în stil mare pe Gigi Becali » Ar fi mutarea anului: „Normal că aș vrea să îi antrenez!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
103218647204174
Robokup Doru  •  24 Februarie 2019, 13:46

Toate acțiunile lui Matei au fost oprite prin fault este normal sa nu-i iasă jocul ,este normal sa fie supărat. Ianis Hagi a avut un ghinion mult mai mare .A suferit o accidentare foarte urata sper sa fie ok . Sper sa vad pe viitor fotbal adevărat nu picioare rupte ochi scoși ,iar cei care faultează de maniera cum a fost Ianis faultat sa fie aspru pedepsiți nu ca acum ...nu a văzut arbitru !!!...și gata nu am văzut nici noi

zagna
zagna  •  18 Februarie 2019, 22:42

Despre faptul ca nu joci nimic, ce ne puteti spune "domnule jucator" ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează