FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRI

Condiţia care i-ar face pe Niculae, Lazăr şi Săpunaru să se întoarcă la Rapid: "Am vorbit cu ei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 17:16

După ce a revenit la Rapid, Dinu Gheorghe a dat afară 20 de fotbalişti şi încearcă să aducă la echipă jucători cu experienţă, care să ajute la salvarea de la retrogradare.

Ovidiu Herea a vorbit despre posibilele reveniri la Rapid ale lui Daniel Niculae, Costin Lazăr şi Cristi Săpunaru şi condiţia pe care aceştia o pun conducerii.

"Ştiu că au fost discuţii cu Lazăr, Săpunaru şi Niculae. Am vorbit şi eu cu ei şi ştiu că au mai multe oferte. Pentru a se întoarce la Rapid, ei cer ca acolo să existe o echipă puternică care să se salveze de la retrogradare.

Cred că se vor remedia problemele. Dinu Gheorghe nu ar fi acceptat să vină la echipă dacă nu avea garanţii că problemele financiare vor dispărea şi echipa va redeveni puternică", a spus Ovidiu Herea la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
zidane92
zidane92  •  29 Decembrie 2014, 14:03

Tare imi e ca in prima etapa pune Vama niste tablouri cu Niculae,Sapunaru si Lazar pe teren ca sa faca 11 jucatori,sau le imprumuta FC X jucatori de la FC X 2 ca sa aiba si ei cu cine sa joace:)))

cipet
cipet  •  29 Decembrie 2014, 08:45
Postat de gesepistii pe 28 Decembrie 2014, 14:17

In loc sa bagati articolul asta despre falimentara Lanterna rosie, deschideați un articol despre meciul de la ora 14 unde Chirices este titular impotriva lui MU!

te vad baiat cu carte, cred ca ti-ai dori mai degraba stiri de la poarta alba sau jilava, acolo-ti sunt idolii, poate mai bine-i vizitezi falimentarule !

plischi
plischi  •  29 Decembrie 2014, 05:58

daca cei trei pomeniti mai sus ar dona cate un milion de dolari clubului, cu banii aia vama poate aduce sapte-opt jucatori buni - si tineri! - care insa dupa aceea trebuie platiti pentru blidul de fasole si chifla integrala, iar asta nu mai este atat de usor de facut.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close