FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

Conducerea lui Dinamo e mulțumită de Rednic: "Am pornit pe un drum bun" :) » Jucătorul DAT AFARĂ deja de antrenor: "S-a luat o decizie în cazul lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 23:18

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a vorbit după eșecul cu CFR Cluj, scor 0-3, venit la doar 3 zile după înfrângerea de la Ovidiu cu Viitorul, 1-4. A anunțat că Sergiu Popovici va pleca și chiar dacă echipa are un joc dezastruos, lui Rednic i se acordă încredere totală. 

"Per ansamblu, drumul pe care am pornit e bun. Trebuie să avem răbdare. Se vede ceva. Am învățat niște lucruri, avem nevoie de continuitate. Mircea Rednic poate face o treabă bună pe termen mediu și lung.

Vom fi alături de el chiar dacă va trebui să mergem în play-out. Vom vedea sezonul următor ce va fi. Ce atâta presiune? Păi, ei joacă fotbal. Doctorii în mâinile cărora stau vieți ce să mai zică?", a spus Alexandru David la TV Digi Sport.

...despre plecări: "Jucătorii au șansa de a demonstra până pe 24 decembrie ceea ce pot. Toți, exceptându-l pe Popovici, în cazul căruia s-a luat o decizie. Au șansa de a demonstra că a fost vorba despre o perioadă complicată. Ce poate face Rednic mai mult de atât?".

CITEȘTE ȘI: 

Rednic anunță REVOLUȚIA la Dinamo! A luat la țintă doi jucători: "Nu merge la infinit așa! Aduc alții!"

Dan Nistor, analiză DURĂ după 0-3 cu CFR: "Mie îmi place să fiu sincer! Vom juca din nou în play-out"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  05 Decembrie 2018, 08:26

Daca tu, conducator, vii si spui cu maxima nesimtire ca drumul e bun, si pleaca doar Popovici pana acum, ce mai e de spus ? de ce nu ti-l asumi pe gomelt ma, stricaciune ce esti ? 15 k pe luna pentru nimic. Nu esti ma tu desteptul care a negociat ? esti un incompetent si un fariseu. #marsafaradavid

vnelu02
vnelu02  •  05 Decembrie 2018, 07:46
Postat de Gorki Jivago pe 05 Decembrie 2018, 06:42

ASTA ORI NU STIE FOTBAL ORI IMPARTE BANII DIN TRANSFERURI CU REDNIC!!!SE FACE DE RAS!!!!!

Posibil şi una şi alta. Oricum, figura lui debordează de inteligenţă, aşa că nu trebuie să ne mire rezultatele. Dacă mai adăugăm şi faptul că a fost ziarist sportiv, gata CV-ul !

1562728990660817
Gorki Jivago  •  05 Decembrie 2018, 06:42

ASTA ORI NU STIE FOTBAL ORI IMPARTE BANII DIN TRANSFERURI CU REDNIC!!!SE FACE DE RAS!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează