FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Conferință de presă a lui Gică Hagi înaintea noului sezon: "Noi nu vom face exces, îi lăsăm pe ceilalţi să facă asta" + Țucudean, ironii către FCSB

FOTO: Iulia Iordache +6   FOTO
FOTO: Iulia Iordache

Articol de , - Publicat luni, 12 iunie 2017 21:01

Gică Hagi a susținut azi o conferință în care a vorbit despre viitorul sezon. Atacantul Viitorului, George Țucudean, a înțepat-o pe FCSB, fosta sa echipă. 

"M-am odihnit şi eram nerăbdător să încep, sper să fie la fel şi din partea jucătorilor. E istorie ce am făcut anul trecut, a fost un an fantastic, să ajungi să fii cel mai bun cred că e senzațional. Dar în sport ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi. Am nevoie de jucători motivaţi, cu poftă de muncă.

Mai greu e să rămâi acolo sus. Eu sper să reuşesc să fac acest lucru cu ei, indiferent cine rămâne, pleacă sau vine. Obiectivul este să intrăm în play-off, iar pe termen scurt să intrăm în grupele unei competiții europene.

Poate mai semnăm doi jucători, nu doar Herea. Probabil vor fi și ceva ieșiri, nu ştiu câte. Eu sunt montat după vacanţă, sper să facem lucruri mari. Primul meci e în Supercupă, vrem să câştigăm. Mereu ne-am autodepăşit.

În echipa noastră există foarte mult talent, iar jocul colectiv ne-a adus în postura de campioni. Va fi un campionat interesant. Nu o să excludem niciodată ideea de a promova tineri!

Când plecăm în Turcia vom avea lotul gata în proporție de 90%. Strategia asta ne-a adus succesul. Noi nu vom face exces, îi lăsăm pe ceilalţi să facă asta. Noi rămânem formatori, cu gândul de a face performanţă", a zis Hagi la conferință.

"Nici nu m-am gândit la fotbal în vacanţă, chiar dacă am avut program să rămân în formă. Depinde doar de noi ce se va întâmpla, vrem să ne batem cu toată lumea ca să rămânem acolo sus. Primul obiectiv e Supercupa şi încercăm să intrăm în grupe, că să fim remarcaţi şi pe plan internaţional. Va fi un campionat puternic, toate echipele s-au întărit, dar au mai făcut unii transferuri în iarnă şi tot nu au câştigat campionatul"
George Țucudean, atacant Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zica10hagi
zica10hagi  •  13 Iunie 2017, 09:14

transeruri de marca SAPUNARU si HATEGAN nu ? daca nu pleca Sumi la turci il luai secund . HAI cu COOPERATIVA ! Hai ca ai reusit si cu asta . AI MAI REINVENTAT CEVA ! GICAAAAA mare jucator - mare BLATIST ! ESTI o MIZERIE , o RUSINE pentru TARA . TREBUIA sa ramai la titlul de jucator si atat . ESTI CHIAR ORB si PROST ? Nu vezi ca toata lumea te HULESTE si te PONOGRESTE , rege *** ? CHIAR NU VEZI CA ESTI CAZUT DE MULT in DIZGRATIE ? GENERATIILE vechi si noi NU TE MAI IUBESC ! DU-te la turci ca poate acolo ai mai mult succes !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn
tinn  •  13 Iunie 2017, 06:41

poate mai semneaza inca vreo doi arbitri sa fie sigur. ca a vazut ce util poate fi un penalty inventat in ultimul meci.

stefan..
stefan..  •  12 Iunie 2017, 23:02

Gica Hagi... "REGELE" fotbalului romanesc, varianta GSP.. Atunci cand era valetul lui Gigi Becali. Acum si-a cam pierdut titlul, ***, dar si-a recastiat respectul oamenilor de rand. Bravo, Hagi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează