FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC BOTOȘANI 0-1

FOTO Conflict între Marius Croitoru și Șeroni, imediat după Argeș - Botoșani! Nu a fost singurul moment tensionat din tabăra moldovenilor + Reacția lui Iftime

FOTO: Captură @Telekom Sport +22   FOTO
FOTO: Captură @Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 23:19 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 12:06

Tensiunea a fost la cote maxime în tabăra celor de la FC Botoșani, în ciuda victoriei obținute pe terenul lui FC Argeș, scor 1-0. 

Alin Șeroni (34 de ani) a fost pus pe harță la Pitești. S-a contrat pe teren cu Enriko Papa, căpitanul formației, apoi, după meci, a avut un schimb tensionat de replici și cu antrenorul Marius Croitoru.

+18 FOTO

Capturi Telekom Sport

Oaspeții s-au strâns la centrul terenului pentru a sărbători victoria. Pe imaginile furnizate de Telekom Sport se observă cum Marius Croitoru, nervos, îi cere lui Șeroni să părăsească grupul și să se îndrepte către vestiare. Situația a fost calmată de portarul Pap. Acesta l-a liniștit pe fundaș și l-a readus alături de colegi. 

Așa e la fotbal. Probabil Șeroni era nemulțumit pentru că n-am ținut mai bine de scor pe final
- Eduard Pap

Așa discută bărbății, noi suntem o familie, discutăm cu antrenorul nostru ce ne deranjează. Important e că am câștigat
- Enriko Papa

Nervi în tabăra celor de la Botoșani

Un alt moment încins a avut loc în minutul 58. Marius Croitoru l-a trimis pe Realdo Fili în locul brazilianului Mateus. Cel din urmă a gesticulat nervos, semn că nu înțelege motivul, apoi a refuzat să dea mâna cu antrenorul.

+18 FOTO

Capturi Telekom Sport

Reacția lui Valeriu Iftime după conflictul de la Pitești

„Niciodată nu se va întâmpla ceva cu Șeroni, care e copilul lui Croitoru. Marius a propus ca el să rămână și în staff după ce se retrage. El cu Papa sunt în familie acolo. N-am teamă că e ceva care să ne afecteze, în niciun caz. 

N-am întrebat ce a fost, nu e treaba mea. Nu mă tem că Șeroni ar putea deveni violent sau capul răutăților. Lucrurile se vor normaliza. Am văzut ce a spus Papa, între bărbați mai sunt clinciuri, dar sunt rezolvabile”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, la Telekom Sport.

Au jucat sub o mare presiune. Să ținem cont și de declarațiile patronului. Se văd discuții aprinse, aici au început descărcările
Constantin Zotta, fost arbitru, la Telekom Sport

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Gabi Tamaș, propunere surprinzătoare pentru postul de selecționer: „V-am închis gura!”

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  06 Noiembrie 2021, 11:29
Postat de caravela pe 06 Noiembrie 2021, 06:12

seroni n-are ce cauta in teren, tipul e doar un cotonogar lipsit de discernamant certat cu mingea iar croitoru n-are ce cauta pe banca de antrenor ca n-are scoala si caracter dar asta se pare ca da bine la fotbalisti

Seroni, nu este fotbalist, ar trebui sa practice alt sport! Rupator de jucatori, un nenorocit...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Noiembrie 2021, 08:15

Seroni e de Cuvant si poate s-au inteles la egal la inceput de meci ! De ce va bagati voi in toate aranjamentele ! Vedem returul in ultima etapa si atunci bate Argesul daca e nevoie ......si tot cu Seroni Titular care va face 11 metri ! Doar e de cuvant....NU? Notati pontul pentru pariuri ....

observator_federal
observator_federal  •  06 Noiembrie 2021, 06:41

Băi, dacă și cu fotbaliștii români din echipă a ajuns să aibă problene Croitoru, nu-i tocmai bine la clubul lui Iftime... Că fotbaliștii străini de la Botoșani (aduși de nu știu ce impresari și pe ce filiere) au deseori acte de insubordonare față de rotofeiul antrenor, mai înțelegeam - ne-am obișnuit chiar... Un lucru este cert însă: nu în meciurile cu Fcsb se "mobilizează" Ongenda și fârtații lui, ci în cele cu Universitatea Craiova și CFR. FCSB+FCBT=Love!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează