FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

EXCLUSIV Fostul președinte al lui Dinamo, acuzații grave la adresa lui Radu Petrescu: „S-a întâmplat ceva la pauză sau înainte de meci!”

Radu Petrescu a luat o decizie intens contestată în derby-ul FCSB  Dinamo. foto: Raed Krishan +38   FOTO
Radu Petrescu a luat o decizie intens contestată în derby-ul FCSB Dinamo. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 02:03 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:13

Constanin Anghelache (74 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a fost prezent sâmbătă seara în studioul GSP Live, unde a analizat derby-ul pierdut de „câini” cu FCSB, scor 2-3.

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” a comentat faza controversată din minutul 75, în urma căreia FCSB a primit penalty, iar Isma Lopez a fost eliminat. Anghelache l-a criticat fără menajamente pe arbitrul Radu Petrescu, lansând acuzații dure la adresa acestuia.

„Acea decizie e una grosolan greșită, nu altfel. Știi precis că ai terminat jocul când iei o asemenea măsură. Să dai și jucătorul afară mi se pare absolut de neînțeles, ținând seama de ultimele recomandări ale UEFA. Parcă am avut o presimțire. Îl știu bine pe arbitru, eu credeam că rămâne la nivelul din prima repriză. S-a întâmpat ceva la pauză sau se întâmplase ceva dinainte! A avut o rea intenție

Decizia n-a fost luată la vreo îngrămădeală, n-au fost mulți jucători în careu. Să iei la o fază clară o asemenea decizie dublă este de neînțeles! Un arbitru de Liga a II-a sau a III-a se abținea și nu lua o asemenea hotărâre. Dacă l-a eliminat cunoscând toate reglementările și regulamentele, chiar trebuie discutat serios în fața comisiei.

(...)Mi-a fost imposibil să cred că la partida FCSB - Dinamo se poate comite o asemenea greșeală! Arbitrul trebuie să știe regulamentele. Dacă nici pe astea nu le știe, să se lase! Mă gândesc dacă Petrescu va putea să doarmă liniștit”, a declarat Anghelache, la GSP Live. 

EXCLUSIV Fostul președinte al lui Dinamo, acuzații grave la adresa lui Radu Petrescu: „S-a întâmplat ceva la pauză sau înainte de meci!”
Constantin Anghelache

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2

+34 FOTO

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Dinamo 3-1

FCSB - Dinamo 3-2 » Cosmin Contra, despre conflictul cu MM Stoica: „Presiune, presiune, țipete, țipete!”

Florin Tănase îi atacă pe rivalii de la Dinamo: „Căutau să ne irite! Au dat goluri din penalty și un șut deviat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
blackknight
blackknight  •  04 Octombrie 2020, 20:56
Postat de florar pe 04 Octombrie 2020, 12:37

Radu Petrescu va ajutat cand trebuia sa dea penalty la o calcare in careu a lui De Amorim...Aseara ati fost ajutati de Petrescu la greu pentru ca trebuia sa jucati in 10 din minutul 12...Plus penalty primit de voi la o cadere teatrala...Plus ca acealasi actor Gonzalez il calca in piciore pe Popescu ...La Man numai orbii nu vad impingerea la Man...O sa faceti si din Man al doilea Tanase...

aham reluarile arata ca nu e chiar asa... dar na... ce sa zica stelistii... ca altfel tre sa recunoasca ca-s niste hoti ordinari!

tincucatalin
tincucatalin  •  04 Octombrie 2020, 16:09
Postat de geogeo pe 04 Octombrie 2020, 12:34

Asa e, trebuia sa-l elimine pe Gol in minutul 20 ca sa nu se faca de ras si sa nu inventeze penalty pentru Dinamo. Abia atunci ati fi putut acuza arbitrajul, altfel...

Absolut, dar absolut toata lumea zice acelasi lucru. Tu si o mana de mioare, nu nu nu si nu. Pe langa faptul ca nu stii fotbal, esti prost si social si esti si inrudit cu papagalul Kakapoo. Nota 3, stai jos! p.s. poti da 15 reply-uri, doar sa ti le citesti singur, sau de mana cu mamuca ta, eu nu le mai vad. Cu prosti ca tine articolul este block. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pompescu
pompescu  •  04 Octombrie 2020, 15:43

Ce gigisti mizerabili, incredibil ce caracter abject au toti suporterii clonei fcsb.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează