FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - Dinamo 3-2 » Cosmin Contra, despre conflictul cu MM Stoica: „Presiune, presiune, țipete, țipete!”

Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo a tras concluziile după înfrângerea cu FCSB, scor 2-3. +38   FOTO
Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo a tras concluziile după înfrângerea cu FCSB, scor 2-3.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 20:25 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:12

Cosmin Contra, 44 de ani, antrenorul lui Dinamo a tras concluziile după înfrângerea cu FCSB, scor 2-3.

„Guriță” a comentat conflictul cu Mihai Stoica, managerul general al rivalei, din timpul meciului. Deși la început a negat, tehnicianul „câinilor” a oferit ulterior mai multe detalii: „N-am avut niciun conflict cu niciun oficial de la FCSB. Vreți să vorbim despre meci? A fost o partidă în seara asta. N-au fost nervi din partea noastră. Ei au avut nervi din primul minut, presiune, presiune, țipete, țipete. Cred că ar trebui să lăsăm să se joace fotbal, pentru că așa ar fi primat fotbalul înaintea plângerilor care au dat rezultate. Dacă din minutul 1 continuăm să ne ridicăm din tribună, dacă toată banca se ridică la fiecare decizie... Nu lăsam arbitrii să-și facă treaba”.

  • Mihai Stoica și Cosmin Contra au trăit intens derby-ul de pe Arena Națională. Camerele TV i-au surprins cu nervii întinși pe toată durata partidei. Cei doi au explodat la final, pe drumul către vestiare. 
  • Din informațiile GSP.ro, cei doi și-au adresat cuvinte grele, iar lucrurile au degenerat. Antrenorul lui Dinamo și oficialul de la FCSB s-au certat și în timpul partidei. Fără spectatori în tribune, schimburile de replici au putut fi auzite cu ușurință.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul FCSB - Dinamo 3-2

„A văzut toată România că n-a fost nici penalty, nici roșu. Iar această partidă s-a decis din cauza acelei faze. Până când Dinamo nu va fi respectată, nu putem face nimic. I-am zis arbitrului că am văzut la TV că n-a fost penalty. Totul s-a rezumat la acea fază, oricât am vorbi despre meci. Nu mi-a spus nimic arbitrul. M-a eliminat și atât. El știe că nu e penalty. Arbitrul de tușă i-a indicat să dea 11 metri. Am simțit că a fost un derby. Noi am fost mai buni. În a doua repriză căutam victoria, dar arbitrii au hotărât să nu fie așa. Nu vreau să vorbesc despre altceva, totul se rezumă la acea fază. O să lucrăm în continuare și vom câștiga meciuri. A fost un meci frumos până când arbitrul a decis cine câștigă” 
Isma Lopez, Dinamo

FCSB - Dinamo 3-2 » Cosmin Contra: „Sunt supărat când primesc goluri din faze fixe”

„Băieții au revenit de la 0-2, ceea ce e destul de greu. Am făcut cadou două goluri, dar am dominat meciul ulterior. A venit și faza penalty-ului pentru ei... las experții să vorbească mai mult. Probabil că e o greșeală neintenționată. Arbitrul a arătat lovitură de poartă, iar tușierul a dictat penalty. 

Acum trebuie să ne ridicăm. Avem două săptămâni în care trebuie să ne pregătim. E timpul, după două înfrângeri, să începem să câștigăm. În această seară, noi trebuia să învingem. 

Sunt sigur că fotbaliștii lor testați pozitiv la coronavirus au făcut antrenamente. Au avut o bandă de alergat sau alte metode prin care nu au stat degeaba. 

Sunt foarte supărat când primesc goluri din faze fixe.

Mă deranjează că se vorbește foarte mult despre bani la Dinamo. Dacă facem o anchetă, nu cred că sunt două echipe în Liga 1 cu banii la zi. Nu mi se pare corect să creăm o tensiune care de fapt nu există

Cosmin Contra, la Look Plus

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Dinamo 3-2

+34 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ioan Becali se folosește de „schema Contra” pentru a-i vinde pe Man și Coman: „În momentul ăla vedem prețurile”

Ce s-a întâmplat cu suporterii pe drumul spre Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
razar99
razar99  •  04 Octombrie 2020, 11:12

oare daca stadionul era plin nu mai era presiune?? Contra s-a umplut de penibil.. adica arbitru' aude tipetele lui MM din tribuna si se uda... Contra nu are nicio scuza pt infrangerea de aseara..

maxx67
maxx67  •  04 Octombrie 2020, 10:43

tipic dinamovistilor, latra mult si inainte si dupa...au dat doua goluri, autogol si un penalty dat usor...jucatorii adusi , la fel..nu stiu sa piarda , s a vazut la sfarsit cu papagalul din poarta lor ce a facut...urat...Gurita e buuun....a mai fost la ei si stim.... :)

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Octombrie 2020, 10:01
Postat de orlick pe 04 Octombrie 2020, 01:18

Contra vorbeste? El face tot timpul circ pe marginea terenului. Adevarul este ca dinamovistii nu stiu sa piarda desi, la cate infrangeri strang, ai crede ca sunt experti la capitolul asta. La sfarsitul meciului, Petrea a mers sa ii salute, iar Portarul cainilor l-a lovit peste mana, apoi a sarit si domnul Impotriva sa se certe cu antrenorul stelistilor.

Contra se agita,cum o face si Petrescu de altfel, dar isi asuma asta, a luat deja 2 galbene sezonul asta. iar arbitrii ii fac oricum mai rau in ciuda. meme sta ca lasul departe in tribuna si urla de acolo. si el ne da lectii ca el are 100 de meciuri in cupele europene, unde o fi vazut el comportament ca al lui in Europa ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează