FOTBAL  »  Superliga  »  FIFA

Astra Giurgiu, datoare cu o AVERE după un proces pierdut de Budescu la FIFA!

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 19:03 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 19:28

Constantin Budescu (31 de ani) a primit o veste teribilă din partea celor de la Al Shabab, clubul pentru care a evoluat înainte să semneze cu Astra Giurgiu.

Clubul din Arabia Saudită a anunțat pe canalele oficiale faptul că a câștigat procesul intentat la FIFA împotriva lui Budescu, care a părăsit-o pe Al Shabab în august 2019.

În urmă cu mai bine de un an, după ce Budescu a părăsit formația arabă, avocatul acestuia anunțat că fotbalistul a devenit liber de contract după ce a denunțat unilateral contractul. Arabilor nu le-a picat bine gestul lui Budescu și l-au reclamat pe acesta la FIFA pentru că a încheiat înțelegerea fără un motiv întemeiat. 

Astra Giurgiu și Budescu, buni de plată!

Forul internațional a oferit astăzi un verdict în acest caz, oferindu-le câștig de cauză celor de la Al Shabab. Ca atare, Budescu și Astra Giurgiu, clubul care l-a legitimat pe mijlocaș între timp, se văd nevoiți să plătească 723.000 dolari în următoarele 45 de zile!

Constantin Budescu a evoluat pentru Al Shabab timp de un an, între iulie 2018 și august 2019, după ce arabii au plătit 2.5 milioane de euro către FCSB în schimbul mijlocașului.

8 goluri și 5 pase decisivea strâns Budescu la Al Shabab, în 24 de meciuri

VIDEO. Budescu, fază genială la antrenamentele de la Cheile Grădiștei

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dorin Șerdean a răbufnit! Președintele de la Dinamo l-a sunat pe Săpașu și l-a amenințat cu poliția: „Ce șantaj, coane?”

CS Universitatea Craiova primește o veste excelentă » Răsturnare de situație în cazul lui Elvir Koljic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cj1960i
cj1960i  •  18 Noiembrie 2020, 06:58

asta le mai lipsea! si maiales lui budescu, caci de ajutat nu il va ajuta patronul.

dragdim
dragdim  •  18 Noiembrie 2020, 01:30
Postat de depeche pe 17 Noiembrie 2020, 22:17

Creata artificial? Pe bune? :)) Astra are istorie de aproape 100 ani prietene, a fost mutata la Giurgiu, asta este altceva. In plus, toate echipele sunt create artificial, nu e niciuna fatata natural de o mama a echipelor de fotbal :)

Și-a schimbat numele de vreo 12 ori, in 2003 a fuzionat cu Petrolul și după 2 ani a reapărut in liga a 2 a....a suferit ceva schimbări de identitate!

ekneb
ekneb  •  18 Noiembrie 2020, 00:56
Postat de sibelius pe 17 Noiembrie 2020, 20:54

Mutu, asa neserios cum a fost, a facut mai mult decat 90% din fotbalistii romani. Budescu a ramas un mediocru.

Exact!!! Dar oare ce ar fi fost Mutu, daca avea seriozitat esa lui chivu, sau dan petrescu sau... etc. Budescu in opinia mea, ca fotbalist e un ratat, pacat, mare pacat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează