FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorin Șerdean a răbufnit! Președintele de la Dinamo l-a sunat pe Săpașu și l-a amenințat cu poliția: „Ce șantaj, coane?”

Dorin Șerdean (stânga) și Toma Săpașu
Dorin Șerdean (stânga) și Toma Săpașu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 17:21 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 17:56

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, neagă vehement afirmațiile lui Toma Săpașu, omul de afaceri care a susținut că el l-a numit pe Șerdean în funcția de conducere pe care o deține la clubul alb-roșu.

  • CONTEXT: „Eu l-am adus pe Pablo Cortacero în România! Dorin este un asociat de-ai mei. Am deschis împreună o societate comercială în Spania. M-am dus să discut cu Dorin, cel pe care eu l-am numit președinte la Dinamo”, a declarat ieri Săpașu, care a fost zărit la sediul lui Dinamo zilele trecute.

Afirmațiile acestuia nu au rămas fără urmări. Dorin Șerdean, președinte executiv în noul proiect de la Dinamo, contraatacă tăios într-un interviu acordat Fanatik. Șerdean susține că motivul pentru care Săpașu l-a căutat a fost un împrumut de bani și descrie afirmațiile acestuia drept „aberații”.

Legătură între misteriosul Șăpașu și fostul ministru Gerea, membru Elite al programului DDB + De ce procentele acțiunilor DDB declarate nu coincid cu cele înscrise la Registrul Comerțului

Dorin Șerdean: „A venit plângând la mine”

„L-am cunoscut în Spania prin niște prieteni comuni. Din câte știu locuiește în Spania de vreo 13 ani. M-au rugat și prietenii mei, și el să-l ajut cu niște bani, are o afacere cu restaurante și hoteluri, l-am ajutat să nu dea faliment. În contul acestei datorii, ca o garanție că-mi va înapoia banii, mi-a propus jumătate din firma sa. I-am spus că nu mă interesează, eu stau în România, nu m-a interesat. Și atunci a făcut o firmă nouă în care m-a pus cu 50%, firmă care nu are niciun fel de activitate.

A venit acum în România într-o situație nefericită, o situație grea… i-a murit mama. A venit plângând la mine să-l ajut, asta-i povestea venirii lui la Rin… și să-l ajut și cu bilet de avion să se întoarcă acasă. Asta-i toată povestea cu acest domn, mai departe toate aberațiile alea pe care le-a debitat în media sunt prostiile unei minți bolnave. 

E ca și când eu n-am bani să-mi cumpăr mașină și vă ruga pe dumneavoastră să mă duceți cu mașina dumneavoastră în centru și acolo eu aș ieși și m-aș lăuda «Uite, dom’ne, ce mașină mi-am luat, ce șofer mi-am pus!»”, a declarat Șerdean.

Șerdean l-a sunat pe Săpașu și l-a anunțat că îl reclamă la poliție pentru șantaj. Potrivit sursei citate, răspunsul lui Săpașu a fost „Ce santaj, coane, cu ce te șantajez?”

Firma la care Șerdean a făcut referire este „Sueno del Sur PYS 2020 SL”, deținută de cei doi, dar informațiile despre aceasta sunt aproape inexistente. Afacerea activează în zona HoReCa, a fost înființată în martie 2020 și a are un capital social de 3.000 de euro, conform empresia.es. Pe fiecare portal dedicat companiilor din Spania, firma nu are niciun angajat - mai multe detalii AICI.

VIDEO. Totul despre Dinamo - FC Voluntari, următorul meci al „câinilor roșii”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fotbaliști excelenți, de 8 ori mai ieftini decât ce a luat Dinamo » Golgeter cu 3.500 de euro + echipa-tip a străinilor angajați pe bani puțini

Dorin Șerdean a intervenit în direct și a prezentat situația la zi de la Dinamo: „Problemele nu se rezolvă așa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  19 Noiembrie 2020, 00:35

Mama ce mutre de mafioti au astia... numai unu si unu... de fapt la dianamu numa deastia au fost!!1 DDB.. Unici in istorie... unici pe planeta... unici peste tot... ca si mafia!!! Unica si singura...

creeperno
creeperno  •  18 Noiembrie 2020, 22:49

Sapasu isi face reclama

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Noiembrie 2020, 11:10

Baaaa! Te doare capul cate scenarii a nascut aceasta poveste. Ma apuc sa scriu si eu unul. Sfarsitul il stim cu totii de cativa ani.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează