FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorin Șerdean a intervenit în direct și a prezentat situația la zi de la Dinamo: „Problemele nu se rezolvă așa”

Dorin Șerdean (în dreapta), alături de Pablo Cortacero +9   FOTO
Dorin Șerdean (în dreapta), alături de Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 11:29 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 17:06

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a intervenit în această dimineață la TV pentru a comenta problemele interminabile cu care se confruntă „câinii”.

La fel cum au procedat și partnerii săi spanioli, Șerdean a dat asigurări că în conturile clubului vor fi virați în scurt timp 400.000 de euro. Totodată, oficialul a vorbit și despre situația antrenorului Cosmin Contra.

„E o situație dificilă, dar niciodată n-a fost ușor aici. Așa e mereu, sunt multe probleme, dar mergem înainte. Soluțiile există și suntem încrezători că vom reuși. Noi suntem aici ca să gestionăm activitatea, suntem aici ca să vină banii. Nu suntem singurul club din prima divizie care se confruntă cu astfel de probleme. Trebuie să avem încredere, răbdare. Nu trebuie să iei decizii radicale în condiții fierbinți.

Se vorbește de insolvență la Dinamo de șapte ani. Tot așa se vorbește și de faliment. Clubul n-a fost cumpărat ca o bijuterie rară. E o bijuterie rară prin prisma brand-ului, dar problemele din interior erau mari. Totuși, noi vom gestiona situația și nu vom lăsa să se întâmple ceva rău lui Dinamo. Urmează ca zilele viitoare să intre 400.000 de euro în conturile clubului.

Nu știu de ce toată lumea așteaptă o salvare de pe o zi pe alta. Lumea așteaptă o baghetă magică, dar să nu se aștepte că problemele se pot rezolva așa, de pe o zi pe alta”, a afirmat Șerdean, în această dimineață, la Pro X. 

Șerdean: „De facto, Contra e antrenorul nostru”

Șerdean a oferit o scurtă declarație și despre situația lui Cosmin Contra. „Guriță” a anunțat în repetate rânduri că e hotărât să-și dea demisia. Președintele executiv din „Ștefan cel Mare” s-a mulțumit să spună doar că: „De facto, Cosmin Contra e antrenorul nostru în acest moment”. 

Ieri, Cosmin Contra (44 de ani) a acordat un interviu pentru GSP.ro în care a povestit situația în care se află la Dinamo și a dat detalii despre dificultățile avute la formația alb-roșie. Cosmin Contra spune că el, jucătorii și cei din staff nu au primit niciun ban de la conducerea spaniolă, că Juan Melero, omul care l-a convins să revină la Dinamo a fost îndepărtat de Cortacero din proiect, și că speră să ajungă cât mai repede la un acord pentru terminarea contractului. Citește interviul integral AICI!

VIDEO Florin Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Îl vor pe Mulțescu la Dinamo, dar antrenorul a produs stupoare ultima oară: a băgat 13 jucători în primul „11”! » „Mister, ce fotbal e ăsta?!”

Toma Săpașu, omul din umbră de la Dinamo: „Eu l-am pus pe Șerdean președinte!” + Avertisment pentru Cortacero: „N-are bani de semințe, să lase echipa”

Cosmin Contra, sabotat de cine se aștepta mai puțin » Jucătorii sunt revoltați: „Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Noiembrie 2020, 08:17

Si daca ar intra banii, ceea ce nu cred, nu va fi salvarea lui Dinamo. Sezonul trecut ar fi insemnat ceva cand fondul lunar de salarii era 100k. Acum ai 300-400k numai salarii, plus datorii la fisc, furnizori, cheltuieli administrative, de organizare a meciurilor, pt echipa a2a si juniori samd . Daca ei aduc in club 400k la fiecare 3-4 luni, ia sa vedem noi ce buget anual rezulta! Pt a ajunge la alea 10 milioane pe an vehiculate, trebuie sa bagi 400 k la fiecare 2 saptamani! Predictia mea e ca in 2 saptamani maxim se sparge buboiul neplatilor.

creeperno
creeperno  •  17 Noiembrie 2020, 22:42

Important e sa intre banii pana in decembrie

blackknight
blackknight  •  17 Noiembrie 2020, 16:04
Postat de manutd.steaua pe 17 Noiembrie 2020, 12:49

Chiar daca ar intra 400.000 euro in cont,pentru ce ajung banii astia?? :)) Lasa-ti ca scapa Dinamo si anul asta,mai inventeaza ei ceva,se mai milogesc pe la comisii si chiar de-ar termina ultimii,la anul tot in liga 1 vor fi!

"Lasa-ti" mda... daca as fi suporter al stelei mi-ar fi rusine cu tine...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close