FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Îl vor pe Mulțescu la Dinamo, dar antrenorul a produs stupoare ultima oară: a băgat 13 jucători în primul „11”! » „Mister, ce fotbal e ăsta?!”

Există dinamoviști care cred că soluția ar reprezenta-o revenirea lui Gigi Mulțescu ca antrenor principal +9   FOTO
Există dinamoviști care cred că soluția ar reprezenta-o revenirea lui Gigi Mulțescu ca antrenor principal

Articol de - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 07:50 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 17:05

DINAMO. Există dinamoviști care cred că soluția ar reprezenta-o revenirea lui Gigi Mulțescu ca antrenor principal. Dar în mandatul din finalul sezonului trecut, tehnicianul în vârstă de 69 de ani a provocat momente de stupoare. 

Suporterii lui Dinamo nu mai cred că ar fi Contra capabil să reformeze echipa care arată dezastruos de când comandă fostul fundaș dreapta. Unii dintre ei l-ar vedea pe Gheorghe Mulțescu învestit încă o dată ca „principal”, ca un totem garant al succesului. 

Mulțescu a rămas în club după ce a fost înlocuit în postul de antrenor, a devenit responsabil cu departamentul de scouting și cu organizarea centrului de tineret. În teorie. În practică, achizițiile le-au realizat Contra, Melero Marin și Rufo Collado. Antrenorul echipei a doua este Emil Ursu, iar șef al departamentului de tineret mai e și Cornel Țălnar.

Fost mijlocaș în cea mai bună echipă din istoria lui Dinamo, generația 1984, semifinalistă în Cupa Campionilor Europeni, Mulțescu a produs mai multe momente amuzante și șocante în finalul stagiunii trecute, atunci când fusese chemat tot ca să salveze echipa aflată în pericol de retrogradare. Roș-albii aveau să termine penultimii în clasament, însă i-a salvat decizia Federației de mărire a numărului de echipe din prima ligă, de la 14 la 16. 

Episod incredibil la antrenamentul lui Dinamo

Până să se salveze Dinamo, Mulțescu îi uimise și îi amuzase pe jucători cu comportamentul său din antrenamente

Odată a comandat un joc între două echipe „interne”, un fel de miuță care încheia ședința de pregătire. Doar că antrenorul alcătuise o formulă cu 11 fotbaliști și una cu 13! Puljic s-a prins și a apărut la marginea terenului: „Mister, ce fel de fotbal e ăsta?!”. „Cum adică?". „Ei sunt 13!". „Aaa, da, așa e, schimbați!”. 

EXCLUSIV Îl vor pe Mulțescu la Dinamo, dar antrenorul a produs stupoare ultima oară: a băgat 13 jucători în primul „11”! » „Mister, ce fotbal e ăsta?!”
Gigi Mulțescu

Eu am contribuit o dată la salvarea echipei, dar nu se poate să fiu chemat numai în asemenea situații! Dacă ar exista un interes din partea conducerii, aș accepta să discutăm. Nu pot să mă arunc cu capul înainte. Nu cred că i-aș dezamăgi pe suporterii lui Dinamo dacă aș refuza să îl înlocuiesc pe Contra - Gheorghe Mulțescu, antrenor

VIDEO Florin Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra, sabotat de cine se aștepta mai puțin » Jucătorii sunt revoltați: „Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!”

Insolvența, singura soluție la Dinamo! DDB anunță: „Intrăm în faliment dacă nu facem asta! Cortacero a pus clubul pe butuci”

DINAMO. EXCLUSIV Cortacero a renunțat la el! Cel care a garantat pentru proiectul spaniol de la Dinamo a fost îndepărtat: „Am rămas cum am rămas...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
creeperno
creeperno  •  17 Noiembrie 2020, 22:46

Fituica

rocky2
rocky2  •  17 Noiembrie 2020, 16:00
Postat de geogeo pe 17 Noiembrie 2020, 10:02

Ca sa fie clar, Dinamo a fost obisnuita mereu in cei 62 de ani de la infiintare sa joace in 13(de fapt in 14), iar nea Gigi Multescu a facut-o din obisnuinta, i-a intrat in reflex, de unde sa stie Puljic ca la Dinamo asa e obiceiul? Uite, de cand joaca in 11 sunt mereu la retrogradare!

Prostea, Dinamo e infiintata de 72 de ani! fc5b de 17, iar Rapidul de aproape 100 de ani, prostea!

dragdim
dragdim  •  17 Noiembrie 2020, 14:34

Mi-a plăcut aia cu federația salvatoare, domnul Craitoiu, un ziarist adevărat trebuie sa spună toată povestea nu doar ce îi convine lui. S***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează