FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Insolvența, singura soluție la Dinamo! DDB anunță: „Intrăm în faliment dacă nu facem asta! Cortacero a pus clubul pe butuci”

Fanii-acționari din DDB trag un semnal de alarmă +9   FOTO
Fanii-acționari din DDB trag un semnal de alarmă

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 22:29 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 22:41

Andrei Gerea, membru important al programului socios DDB, spune că Dinamo trebuie să scape cât mai repede de conducerea spaniolă, în frunte cu Pablo Cortacero, și susține că soluția pentru „câini” este intrarea în insolvență. 

Problemele de la Dinamo par să fie fără sfârșit. Echipa trece printr-un moment precar atât din punct de vedere sportiv, cât mai ales financiar, unde investițiile promise de noii șefi spanioli întârzie să apară, iar suporterii din DDB, care dețin 20% dintre acțiunile clubului, văd o singură soluție: intrarea în insolvență. 

Andrei Gerea, DDB: „Nu putem merge mai departe cu indivizii ăștia”

„Cortacero ăsta nu are o afacere care să îi permită să susțină o echipă precum Dinamo. Dacă în acest moment nu se vine cu o injecție masivă de capital, echipa nu are cum să meargă mai departe. Soluția este o insolvență, dar să faci asta cu Cortacero acționar nu ai nicio șansă. Urmează o lună, două cu datorii la stat și la ceilalți creditori și ai intrat în faliment. Nu putem merge mai departe sub nicio formă cu indivizii ăștia. În mod evident, nu au soluții financiare. 

Atitudinea lui Cortacero din ultimele zile arată un fel de bravură, încearcă să scoată pieptul înainte, că «eu sunt dedicat, dinamovist de mic». Mă irită foarte tare poziția lui Șerdean, când brusc nu îl mai știe pe băiatul ăsta care a venit să-și ceară banii (n.red. - Toma Săpașu). Mi se pare de prost gust. Au ajuns tot felul de oameni dubioși să conducă Dinamo. Au venit aici și au pus pe butuci clubul

Dacă DDB ar fi preluat clubul la momentul respectiv, eu zic că am fi reușit să cooptăm alături de noi finanțatori, sponsori, puteam să aducem mai mulți, să trezim o oarecare simpatie pentru că ar fi fost fără precedent un astfel de moment socios în România. Suporterii vor, din ce în ce mai mulți scriu pe grupuri să facem tot ce e necesar pentru a susține clubul. Fără un aport de capital, Dinamo nu mai poate exista. 

Totuși, pentru că nu vrem să ne dăm bătuți, dacă Cortacero se retrage am fi dispuși să intrăm în insolvență și să ajungem la un buget de salarii decent, încercând să avem discuții cu jucătorii care au aceste salarii nejustificate, și să revenim oarecum în situația de astă-vară, să aducem sponsori alături de echipă și să mergem mai departe. Dar asta dacă acest Cortacero pleacă, să îi ia pe toți cu care a venit, în România să nu îi mai văd”, a declarat Gerea, la emisiunea „Fotbal Club”, pe Digi Sport. 

Chiar mă gândeam că vânzarea lui Dinamo de către Negoiță la acești spanioli echivalează cu vânzările acelea frauduloase care se făceau de către firmele cu datorii la stat către anumite firme înregistrate prin Siria

Pe Negoiță nu l-a interesat, trebuia să ia informații despre acești oameni. Au făcut lucrurile pe la spate, ne-am trezit cu clubul vândut. 72 de ani de istorie nu au contat

Andrei Gerea, membru DDB

VIDEO. Alexandru Curtean e membru DDB: „Spaniolii de la Dinamo nu au nicio credibilitate în momentul de față”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Urmează dezastrul la Dinamo! Cosmin Contra anunță plecări în masă: „Jucătorii vorbesc între ei, și-au sunat impresarii!”

Toma Săpașu, omul din umbră de la Dinamo: „Eu l-am pus pe Șerdean președinte!” + Avertisment pentru Cortacero: „N-are bani de semințe, să lase echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (360)
pendulu
pendulu  •  17 Noiembrie 2020, 17:13
Postat de robotzel pe 17 Noiembrie 2020, 09:02

acum cei de la DDB au demonstrat cat de pr0sti sunt si cate de nepregatiti din orice punct de vedere. o noua insolventa nu este posibila. o firma care a fost in insolventa nu mai poate intra decat in faliment. asta este legea si este normal. nu poti sa o ti din insolventa in insolventa si ***.

dupa 5 ani de la o insolventa are dreptul sa intre intr-o noua insolventav ..dar nu o sa ajunga Dinamo acolo ca vrea ddb gerea .asta posibil sa nu a=fi furat destul sau deloc cat a fost politician si incearca aici ..incearca la creduli

pendulu
pendulu  •  17 Noiembrie 2020, 17:10

zise gerea ..cine e gerea? sa fim seriosi ..ataca ddb clubul si-l face de rusine mai tare ca mm-ul sau nea gigi .pt bani calca in picioare acest club sub masca neprihanita a suporterului ingrijprat ..vor inscrieri in ddb acum incepe scadenta primele 8 mii de carduri expira pana in ianuarie parca asa ..si le trebuie banu noi creduli ..Dinamo Nu Moare cand vor *** si politicu din ddb .Dinamo termina in primele 6 sezonul asta si ia cupa .ddb se desfiinteaza :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  17 Noiembrie 2020, 11:19

Cica sa fi tolerant. Sa zambesti, sa dai dovada de intelegere, sa accepti orice natie, sa le dai paine si sare, etc. Cu astfel de *** (de la 'noii' investitori, pana la actualul antrenor mincinos!) nu are nici un sens sa te porti cu manusi. Trebuie izgoniti si pusi sa faca plecaciuni in fata celor de la DDB. SI ASTA AR FI PREA PUTIN....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (360)
Comentează