FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Contra are gînduri mari cu noua sa echipă: "Sîntem la nivel înalt, avem obiective măreţe!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 noiembrie 2012 23:25

Cosmin Contra şi secundul Laurenţiu Roşu au fost prezentaţi la Petrolul, aceştia declarînd că obiectivul pentru acest sezon este clasarea în primele 4 echipe şi cîştigarea Cupei.


"Îmi place să fiu ambiţios. Obiectivele sînt pe măsura condiţiilor pe care le-am găsit la Ploieşti. Sperăm ca împreună să le atingem. Nu e uşor să închegi o echipă aşa repede, dar antrenorul care a fost aici înaintea mea a făcut o treabă extraordinară. Putem să devenim din ce în ce mai buni şi trebuie să facem pe jucători să înţeleagă faptul că Petrolul a trecut la un alt nivel", a declarat Contra.

Şi secundul Roşu vrea ca echipa să se descurce din ce în ce mai bine sub conducerea lui şi a "principalului" Contra. "Mă cunosc de cînd eram copil cu el, am fost colegi la diverse loturi naţionale. La echipele de club n-am reuşit, pînă acum, să lucrăm împreună, dar viaţa ne-a adus aici. Ne dorim ca, împreună, să facem treabă cît mai bună aici", a mărturisit Laurenţiu Roşu.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lau72
lau72  •  03 Noiembrie 2012, 11:34

Multa bafta Contra

laumia
laumia  •  03 Noiembrie 2012, 10:32

bafta baieti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează