FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Contra și Dănciulescu, apel disperat în privința stadionului: "Ar fi un dezastru"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 18:49

Ionel Dănciulescu a vorbit despre modernizarea stadionului din Ștefan cel Mare și le cere oficialilor responsabili să se ocupe cât mai rapid de această problemă.

"Nu știu ce interese sunt, dar toți dinamoviștii vor un stadion fără pistă. Și așa trebuie să fie. Ar trebui urgentate ideile pentru ca stadionul să fie modernizat. Dacă nu va fi acum, nu va mai fi niciodată!", a spus directorul sportiv dinamovist la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Viitorul.

"Ar fi un dezastru dacă stadionul Dinamo nu va fi modernizat", a adăugat și Cosmin Contra

Arena din Ștefan cel Mare este unul dintre cele patru stadioane intră în programul de modernizare pentru EURO 2020, alături de Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Aprilie 2017, 10:24

@ ”cat despre terenul in sine, el este in folosinta CS Dinamo, cu multe sectii care folosesc pista stadionului... FC Dinamo detine terenul de la Saftica.” Exact! Asta ar trebui sa inchida discutia, dar le-ar lua painea de la gura coregrafilor...

romulus65
romulus65  •  15 Aprilie 2017, 21:26

Decat sa puna Badea mainile pe un stadion nou mai bine nu.

835956233189797
Claudiu Ionut  •  15 Aprilie 2017, 20:10

Pai de ce nu-l convingeti pe unul dintre dinamovisti, adica Badea, sa renunte la pretentiile/contractul lui? Cat despre terenul in sine, el este in folosinta CS Dinamo, cu multe sectii care folosesc pista stadionului, fie si numai pentru antrenamente. FC Dinamo detine terenul de la Saftica, si ala "ascuns" de Negoita pe timpul cat clubul era in insolventa, si pentru care patronul are acum probleme cu justitia. Asa ca nu vad de ce ar avea pretentii de la "Groapa". Daca FC Dinamo vrea teren fara pista, sa i-l faca patronul, pe banii lui, langa blocurile de langa groapa de gunoi de la Popesti-Leordeni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează