FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA I

Contraataca

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2007 00:00

Lupescu ii transmite lui Dumitru Dragomir ca "a trecut vremea sistemului sau ticalosit". Lupta pentru comisii a incins spiritele intre seful Ligii, Dumitru Dragomir, si directorul general al FRF, Ionut Lupescu. "Kaiserul" a raspuns ieri in termeni duri atacurilor lansate de "Corleone" asupra lui: "Dragomir ar trebui sa se mai nasca o data ca sa poata vorbi despre mine si familia mea. Eu si tata am facut cinste Romaniei pe plan intern si international, el ce-a facut? A creat un sistem ticalosit si trebuie sa inteleaga ca nu mai merge cu smecherii. Nu voi permite nimanui sa incalce statutul si regulamentele, indiferent cine este. De aceea am fost numiti eu si Kassai. Poate sa-si ia comisiile, dar legal. El crede ca membrii Comitetului Executiv nu stiu sa citeasca, numai el stie".

Lupescu s-a stirnit si mai rau, nervos ca Dragomir a spus despre el si ca nu a avut merite ca antrenor, pentru ca a plecat cu tinicheaua de coada si de la Brasov, si de la Bacau: "Am renuntat la antrenorat pentru ca n-am vrut sa particip la blaturile din Liga lui Mitica si la haosul creat de el".
 
"Lupescu e functionar al FRF pentru ca l-a ajutat pe Mircea Sandu sa fie presedinte. El nu a fost ales de multime ca Sandu sau ca mine"
Dumitru Dragomir

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează