LIGA 1  ·  FC HERMANNSTADT

Vasile Miriuță a ajuns la mâna Anamariei Prodan la Hermannstadt: „Trebuie să-i conving”

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 13:04

Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii principali de la Hermannstadt a confirmat că are o înțelegere cu Vasile Miriuță pentru prelungirea contractului, dar că „un cuvânt vor avea de spus și Anamaria Prodan, și moldovenii nou veniți în conducere”.

Viitorul lui Vasile Miriuță la FC Hermannstadt a devenit incert. El va încheia acest sezon pe banca sibienilor, dar cum vor evolua lucrurile mai departe nu se știe. „Tati" ajunsese la o înțelegere verbală cu conducerea clubului, pentru prelungirea acordului cu încă un an, până-n 2021. Unul dintre finanțatorii principali, Claudiu Rotar, afirmă însă că situația s-a schimbat o dată cu cooptarea Anamariei Prodan și a doi cetățeni moldoveni în Consiliul Director. 

„Așa este, am o înțelegere cu Vasile. Dar de acum nu mai depinde doar de mine. Un cuvânt de spus vor avea și Anamaria și ceilalți nou sosiți în conducere. Pe urmă, trebuie văzut și cum vom încheia campionatul. Dacă retrogradăm, cred că nici lui nu-i va conveni să rămână. Eu îl voi susține, dar trebuie să-i conving și pe ceilalți", a precizat Rotar. 

În ceea ce-i privește pe fotbaliștii aflați la final de contract, opt la număr, omul de afaceri sibian susține că a discutat cu ei și mîine vor semna prelungirea acordurilor, scadente la 30 iunie, până la începutul lui august, când se termină play-out-ul: „Erau zece jucători, dar Taira a plecat, iar lui Ionuț Stoica i-am prelungit deja, cu un sezon, în aceleași condiții salariale".

„Bugetul pentru acest sezon a fost undeva la 3,2 milioane de euro. Pentru sezonul viitor ne gândim la diminuarea lui cu 25 la sută. Dar nu umblăm la salarii, ci renunțăm la alte cheltuieli" 
Claudiu Rotar, finanțator FC Hermannstadt

6.000 de eurolunar e cel mai mare salariu la Sibiu. Printre beneficiari se numără Pires, Rimane și Cristiano. Cele mai mici contracte le au juniorii aduși în lot: 1.000 de euro pe lună

VIDEO Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește mai multe știri despre Hermannstadt: „În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat!” Ce s-a întâmplat între Anna Lesko și George Piștereanu
Libertatea
Comentarii (1)
xqwerty  •  10 Iunie 2020, 14:28

Deci s-au alaturat inca 3 persoane consiliului director dar bugetul a scazut, sau ma rog, a ramas acelasi iar "desteapta" asta urla pe la tv ca ea vrea sa se bata la campionat. Exact Prodanca ne mai trebuia in Sibiu...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:30 Fotbal, Liga 2
Comuna Recea - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:45 Fotbal, Liga 1
Clinceni - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga
Augsburg - Borussia Dortmund
Digi 3
17:00 Handbal F
ȚSKA Moscova - SCM Râmnicu Vâlcea
Digi 1, Telekom 1
18:45 Fotbal, Liga 2
Petrolul - Dunărea Călărași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Serie A
Cagliari - Lazio
Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Werder Bremen
Digi 3
21:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Fiorentina
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Marseille - Metz
Digi 4
Program TV complet

Liga 1