FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Control inopinat în Ghencea » Steliştii au fost controlaţi de agenţii anti-doping! :S

Opt fotbalişti au fost testaţi inopinat
Opt fotbalişti au fost testaţi inopinat

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 10:31

Chiar dacă Steaua are în acest moment 8 jucători convocaţi de către Victor Piţurcă la echipa naţională pentru meciurile cu Turcia şi Olanda, restul jucătorilor lui Reghecampf se pregătesc separat în Ghencea.

Ieri, în timp ce aceştia se aflau la stadion, o echipă a Agenţiei Naţionale Anti- Doping a efectuat un control inopinat. Jucătorii stelişti au fost martorii unei premieri naţionale, acestora fiindu-le prelevate atît probe de urină, dar şi probe de sînge! Acest procedeu a fost lansat în premieră mondială la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Jucătorii testaţi de către Agenţia Anti-Doping au fost Raul Rusescu, Andrei Prepeliţă, Ştefan Nikolici, Novak Martinovici, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Bălan, Răzvan Stanca şi Lucian Filip.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Octombrie 2012, 18:57

Ce rost are acest test in pauza competitionala, in care au testat o jumatate de echipa, principalii jucatori, fiind la lot ?! Aiurea, mai bine il facea in vacanta , era acelasi lucru ! Daca vrei sa faci o chestie adevarata, o faci dupa terminarea meciului, nu la o saptamana dupa si cu una inainte !!!!

nimeni.altul
nimeni.altul  •  11 Octombrie 2012, 15:33
Postat de flo_ax pe 11 Octombrie 2012, 12:19

te da frustrarea afara din casa?

SUNTETI VINOVATI! STITI ASTA!

flo_ax
flo_ax  •  11 Octombrie 2012, 12:19
Postat de pihus_magnificus pe 11 Octombrie 2012, 11:53

asteptam sa fie testate oile . (de catre uefa nu de catre frf )

te da frustrarea afara din casa?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează