FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - RAPID, DUMINICĂ, 14:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Copos nu renunţă la Săpunaru, dar îi cere salariul înapoi cît nu poate juca

Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto
Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto

Articol de , - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Rapid nu-i reziliază contractul lui Săpunaru, dar fundaşul împrumutat de la Porto va trebui să restituie banii pentru perioada în care nu va avea drept de joc

Giuleştenii sînt din ce în mai îngrijoraţi de situaţia lui Cristi Săpunaru (26 de ani)! Adus la începutul lunii februarie, fundaşul nu a bifat nici un minut în primele trei etape ale returului, deşi cînd a semnat cu Rapidul a încasat 80.000 de euro, salariul său pentru cele 4 luni pe care urma să le petreacă în Grant.
Vezi video cu planul lui Nicolae Manea pentru meciul cu Unirea! (video)

Conducerea rapidistă nu vrea însă să renunţe la Cristi şi i-a făcut o propunere pe care fundaşul a acceptat-o: "Vei fi plătit doar pe lunile în care vei juca!". Astfel, Săpunaru trebuie să restituie deja 20.000 de euro, leafa sa pe luna februarie.

La doar 10 zile de cînd a fost împrumutat de la FC Porto, Liga Portugheză de Fotbal a anunţat că internaţionalul român a fost suspendat pentru 6 luni din cauza incidentului din decembrie, cînd a bruscat un steward la partida Benfica - Porto. Acum, alb-vişiniii aşteaptă verdictul la recursul făcut în Portugalia de oficialii lui Porto. "Cazul lui Cristi se rejudecă.  Sperăm că va primi o pedeapsă mai mică pentru a ne putea baza pe el în acest retur", a spus Nicolae Manea.

"Din punct de vedere financiar, nu riscăm absolut nimic. Am reuşit să introducem nişte clauze în contract şi sîntem asiguraţi. E trist că nu-l putem folosi, am fi avut nevoie de el"
ION TABAN, preşedinte CA Rapid

Un milion de euro pentru Marius
George Copos vrea neapărat să-l păstreze pe Marius Constantin (25 de ani) în Giuleşti. Contractul fundaşului va expira la finalul campionatului şi pînă acum a amînat să semneze prelungirea. Pentru a-l convinge să rămînă, Copos i-a oferit stoperului un angajament pe trei sezoane, cu un salariu de 200.000 de euro plus 400.000 la semnătură! În prezent, Marius cîştigă 100.000 de euro pe an. "Avem un acord verbal, dar încă nu am parafat actele", a zis Victor Becali, impresarul fotbalistului.

Noutăţi din Giuleşti:
- Nicolae Manea despre partida cu Alba Iulia de mîine: "Întîlnim o echipă ce îşi joacă ultima şansă. Marea mea problemă e moralul foarte scăzut al jucătorilor".
- Sichitiu condamnă conducerea Rapidului. "E un vid de profesionalism în organigrama lor", a zis fostul director din Grant în Evenimentul zilei. Ion Taban, preşedintele CA, i-a răspuns: "Să nu uite ce decizii absurde a luat cît a fost aici!".
- Rapidiştii vor pleca azi la Alba Iulia cu un avion ce va ateriza la Sibiu. Revenirea la Bucureşti e programată imediat după meci. "Vrem ca băieţii să aibă timp să se odihnească pentru partida de la mijlocul săptămînii viitoare, cu Astra", a zis Copos.

3 luni au trecut de la ultima partidă oficială a lui Săpunaru. El a jucat 90 de minute în Porto - Setubal, pe 13 decembrie 2009

51 de meciuri şi 3 goluri are Săpunaru în tricoul Rapidului în perioada 2006-2008

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează