FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos: "Pungile cu bani ale lui Becali au ajutat Steaua sa iasa din liga sateasca"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Patronul Rapidului, George Copos, l-a atacat dur pe Gigi Becali, declarand, vineri, agentiei NewsIn, ca accederea Stelei in grupele Ligii Campionilor s-a datorat "pungilor cu bani" cu care finantatorul din Ghencea a umblat dupa echipele din Liga I.

"Pungile cu bani ale lui Gigi Becali au ajutat Steaua sa iasa din liga satesca sau din campionatul satesc, din aceasta liga a lui Mitica (n.r. Dumitru Dragomir). Reafirm ca ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA mi-a produs o supararea foarte mare. Daca vom continua sa ramanem in acest campionat satesc, daca nu mergem in Europa, e normal sa fiu suparat. Nu suntem fericiti in liga lui Mitica", a declarat George Copos.

Finantatorul giulestean a adaugat ca Steaua a ajuns la un buget de 12 milioane de euro datorita participarii in Liga Campionilor: "Faptul ca Becali a umblat cu acele pungi de bani prin oras a ajutat enorm Steaua. Participarea in grupele Ligii Campionilor a adus echipei un buget de 12 milioane de euro. In rest, in acest campionat satesc, in aceasta liga a lui Mitica, infrastructura este la pamant. Suntem cu 50 de ani in urma altor tari, iar daca ne raportam la Germania sau Anglia suntem cu 100 de ani".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează