FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Corespondență din Antalya Gică Popescu este în formă maximă » "Baciul" se află în cantonament cu Viitorul și s-a antrenat azi cot la cot cu echipa lui Hagi

FOTO: Alex Nicodim (Turcia) +8   FOTO
FOTO: Alex Nicodim (Turcia)

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 11:07

Gică Popescu a stat în spatele gratiilor nu mai puțin de 611 zile, fiind găsit vinovat în Dosarul Transferurilor. Instanța a decis ca el să fie eliberat la 4 noiembrie 2015.

Fostul jucător vrea să revină în fotbal și a plecat în cantonament cu Viitorul, formația cumnatului său, Gică Hagi. Astăzi, Popescu s-a antrenat alături de elevii lui Hagi și a demonstrat că este într-o formă fizică foarte bună.

"Singura persoană cu care aș vrea să lucrez în fotbal dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi" Gică Popescu, după ieșirea din penitenciar. 

După ieșirea din închisoare, prima apariție a lui Popescu a fost la un meci al celor de la Viitorul, cu CSU Craiova.

Astăzi, Popescu a susținut o conferință de presă și a vorbit despre motivul pentru care se află în cantonament cu Viitorul.

"Pe 12 februarie va fi un meci amical între Barcelona și Real Madrid, la Ryad. Va fi un El Clasico al legendelor. Nu am vrut să mă duc nepregătit. Știind că Gică pleacă în cantonament, l-am rugat să vin și să mă antrenez cu Gică.

Eu nu am nici o implicare oficială la Viitorul. Știți foarte bine că nu pot ocupa o funcție în cadrul clubului" Gică Popescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
turbozero
turbozero  •  28 Ianuarie 2016, 18:34
Postat de valiro pe 28 Ianuarie 2016, 14:49

Vezi ca omul asta a ajuns "infractor" pentru ca Basescu a dorit sa castige Burleanu la FRF. Ai tu vreo dovada ca Gica Popescu este infractor ? De ce iti permiti sa jignesti ? Poate are si el copii si citesc...

esti complet pe dinafara! chiar Popescu, cand a vazut ca e anchetat, s-a grabit sa plateasca iute 400 000 de euro(impozit pe milionul luat pe Bratu de la Galata) bani pe care nu ii declarase niciodata si nu avea intentia sa plateasca impozit pe ei..

kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Ianuarie 2016, 15:43

Cel putin stim care sunt cele doua secte infractionale din spoot, cele care adunta toata scursura infractionala, *** si cocalaro-manelista din sportul romanesc, fc viitura si ***. Pana aceste doua cuiburi de infractori nu vor disparea nu va exista fotbal cinstit in Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

olteniacos
olteniacos  •  28 Ianuarie 2016, 15:03

VIITORUL mai bine s-ar numi FC HAGI, ce nume e asta VIITORUL ???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează