FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » FOTO + VIDEO Alibec e aproape refăcut și speră să joace mâine! Toate detaliile de la antrenamentul de azi al celor de la FCSB

FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2017 12:30

Jucătorii steliști au efectuat primul antrenament al zilei, iar antrenorul Nicolae Dică i-a împărțit pe jucători în două grupe, în funcție de minutele jucate în amicalul cu FC Olexandria, 1-1.

Titularii au făcut exericiții separate și alergări, alături de Marian Lupu. Restul jucătorilor au fost împărțiți în trei grupe, la mijlocul terenului, iar Dică i-a pus să facă mai multe serii de pase fără întrerupere. Jucătorii care greșeau erau pedepsiți și puși să facă 5-10 flotări.

 

Denis Alibec s-a pregătit în primele 10-15 minute alături de întreaga echipă, iar după aceea a mers pe un teren alăturat și s-a pregătit alături de kinoterapeutul Ovidiu Kurti și Horia Codorean, preparatorul fizic.

Staff-ul roș-albastru speră ca acesta să joace 15-20 de minute în amicalul de mâine cu belgienii de la Waasland-Beveren.

Meciul se va juca mâine de la ora 19:00, ora României. Ca şi până acum meciul nu va fi transmis de nicio televiziune din România, dar pe GSP.ro veţi afla în timp real desfăşurarea scorului şi informaţii de la faţa locului, primite de la trimiştii speciali ai ziarului în cantonamentul FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează