FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență GSP din Olanda » VIDEO + FOTO Meniul servit azi de Dică roș-albaștrilor: corzi, TRX și haltere

FOTO: RAED KRISHAN +37   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de , - Publicat joi, 05 iulie 2018 13:10

FCSB a efectuat în această dimineață, în cadrul stagiului de pregătire din Olanda, primul antrenament după amicalul de aseară cu FC Bruges, campioana Belgiei, încheiat 1-1. 

Tehnicianul Nicolae Dică a optat pentru un antrenament bazat exclusiv pe exerciții fizice. Steliștii nu s-au atins deloc de minge, fiind preferate celebrele exerciții extenuante cu benzile TRX, corzi elastice sau haltere. 

Florin Tănase, Filipe Teixeira și jucătorii care au evoluat mai mult pe durata amicalului cu FC Bruges s-au antrenat separat față de ceilalți jucători.

În ceea ce privește situația lui Harlem Gnohere, acesta nu a intrat încă în programul normal al echipei. Operat de hernie, golgeterul roș-albaștrilor din sezonul trecut s-a antrenat din nou separat, fiind în plin proces de recuperare.

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  05 Iulie 2018, 19:42

“Steliștii nu s-au atins deloc de minge “. De fapt, asta e ultima modă în fotbal, să nu te atingi de minge dar să joci la FCSB ! Pe bune, mi-e milă de Gigi : Dumnezeu, când vrea să piardă-un om, la-nceput îi ia mințile. Ce vreau să spun : cu Dică , chipurile, antrenor și cu MM, ce funcție-o avea, nici “ Mache Mânuță” nu-l mai scapă ! Altcumva, îmi pare rău pentru Texeira și Planici, ei au crezut că vor face fotbal la FCSB, doar că, nah, Gigi se bagă ,ca chiloții-n fund și strică ansolut orice ar face bun, din greșeală, Dică . Doamne, mi-e drag, de mor, să văd cum este prostit Gigi !

titiduru22
titiduru22  •  05 Iulie 2018, 19:11

celebrele exerciții extenuante cu benzile TRX .

bisisica.
bisisica.  •  05 Iulie 2018, 15:39

Eu credeam ca au primit branza la meniu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează