FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 2-1

Cornel Dinu a comentat decizia luată de Reghecampf cu ASA: "Acela a fost momentul în care geniul lui a devenit de neînțeles"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2016 11:15

Cornel Dinu a ironizat decizia luată de Laurențiu Reghecampf în meciul cu ASA, când l-a schimbat pe Bawab cu Cornel Râpă, în minutul 51.

"Acela a fost momentul în care geniul lui Reghecampf a devenit de neînțeles. La Steaua, este greu să o accepți o "Râpă" în teren. Eu nu aș fi acceptat un astfel de jucător. Este rău prevestitor.", a spus Cornel Dinu.

4
a fost nota primită de Râpă din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mică din echipa Stelei în meciul cu ASA 2-1

Schimbarea făcută de antrenorul Stelei l-a nemulțumit și pe Gigi Becali și a dat naștere unui schimb de replici între patron și Reghe. Vezi detalii.

Citește și: Continuă criticile la adresa lui Reghecampf după Steaua - ASA: "A fost cea mai proastă decizie! Nu am înțeles-o"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
bianconerri
bianconerri  •  05 Aprilie 2016, 23:16
Postat de Andreica Gogu pe 05 Aprilie 2016, 12:25

DINULE tata cred ca ai multe alte probleme de rezolvat; una dintre ele ar fi sa-ti autoevaluezi valoarea de antrenor, pentru ca din nefericire ai activat si in segmentul asta ; cate echipe, ai ceva rezultate, altii cum te-au apreciat; iti place cand altii te marginalizeaza; STAI BAIETE IN BANCA TA , AI O VARSTA, ESTI CHESTOR (chiar daca facut la apelul de seara fara sa indeplinesti un minimum de conditii), imbatraneste frumos si linistit si pregatestete pentru .............................

Gogule, cititul e liber... dacă ai net să-ți dau cu părerea-n gard, cred că o să ai și de-un click. http://www.viata-libera.ro/sport/45893-aniversare-25-de-ani-de-la-victoria-otelului-cu-juventus Cornel Dinu antrenor.

kos_tyn
kos_tyn  •  05 Aprilie 2016, 17:52

cornel dinu e un monument in fotbalul romanesc daca vreti sa revedeti cel mai frumos meci din fotbalul mondial in care una dintre protagoniste a fost dinamo bucureti. in minutul 46 cainii rosii conduceau cu 4-0 https://vimeo.com/45312203

polistul68
polistul68  •  05 Aprilie 2016, 16:17

Deci Dinu a inventat 'alunecarea" ? Mai oameni buni, fiti un pic mai realisti....adica la CM din '66, nu se faceau deposedari prin alunecare ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează