FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu dă de pământ cu conducătorii lui Dinamo: „N-au lucruri în comun cu fotbalul”

Cornel Dinu, Dinamo
Cornel Dinu, Dinamo

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 22:52 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 23:27

Legendarul Cornel Dinu, 75 de ani, continuă atacurile la adresa conducerii lui Dinamo. Alb-roșii au adus un singur jucător în această iarnă până acum, iar spectrul retrogradării este cât se poate de real.

Tot astăzi, fostul mare internațional Ionuț Lupescu l-a ironizat pe administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru faptul că a fost plecat în vacanță și nu a legitimat jucători.

Verdict dur oferit de Cornel Dinu: „Nu cred că sunt bani de transferuri”

„Câinii” au adus un singur fotbalist în această perioadă de mercato până acum. Este vorba despre Darko Velkovski, 28 de ani, fundaș central din Macedonia de Nord, liber de contract. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Al-Ettifaq, din Arabia Saudită.

Cornel Dinu a dat de pământ cu conducerea lui Dinamo, pe care o acuză de nepricepere și de faptul că nu are banii pentru a susține cheltuielile unui asemenea club.

„La Dinamo e firesc să se întâmple ce se întâmplă, că au pus mâna pe echipă nişte oameni care n-au lucruri în comun cu fotbalul. Echipa, prin nişte operaţiuni dubioase, depinde de o societate care depinde de altă societate. Acest sponsor, Renovatio, şi-a dat seama că se petrec nişte lucruri nelalocul lor cu acest alba-neagra (n.r. - referindu-se la Red&White).

Eu nu cred că sunt bani de transferuri, acum aduci jucători liber de contract. Nu cred că există disponibilităţi financiare care să acopere cheltuielile unui club care vrea să se salveze de la retrogradare.

Cei care au pus mâna pe Dinamo au dorinţa de a se face cunoscuţi prin fotbal, puţină competenţă să conducă echipa”, a declarat legenda dinamovistă, pentru Orange Sport.

VIDEO EXCLUSIV. Andrei Nicolescu, anunț pentru fanii lui Dinamo: „4-5 transferuri, cu jucători de top”

Andrei Nicolescu are mare încredere în abilitățile antrenorului Zeljko Kopic. Administratorul special al lui Dinamo a dialogat cu GSP și a oferit ultimele noutăți din mercato.

„Am venit să mă asigur că totul este ok legat de condiții și de cum se întâmplă lucrurile, apoi să reușim să luăm decizii cât mai rapide. Nu fac nimic fără voia antrenorului, noi ne consultăm la fiecare aspect.

E decizia lui să ne temperăm și să nu facem un transfer doar de dragul de a-l face. Înțeleg nerăbdarea suporterilor, dar încercăm să luăm deciziile cele mai bune. Primul care contează în luarea lor este Mister.

Eu văd situația așa. Ne-am fi dorit să semnăm până în decembrie cel puțin 2 jucători. Nu s-a putut, lumea a mers în vacanță. Nu am putut să dăm de oameni. Unii au așteptat pentru a lua o decizie, 15 ianuarie este termenul limită pentru niște oferte pe care le-am făcut deja.

Ne adaptăm cum putem. Cu siguranță vom face 4-5 transferuri, cu jucători de top, așa cu își dorește Mister”, a spus Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gicab
gicab  •  09 Ianuarie 2024, 09:12
Postat de tarnaveanu pe 09 Ianuarie 2024, 01:36

La articolul despre moatea Kaiserului, unde nu este secțiune de comentarii (oare de ce?), aflăm că îl dorea Bayern prin 79, dar comuniștii nu l-au lăsat ... Omul ăsta pare să nu aibă deloc simțul ridicolului. Spre deosebire de dușmanul lui (nedeclarat) Lucescu, care e activ și lucid la aproape 80 de ani, ăsta e un maestru al șușelor și poveștilor vânătorești: răutăcios, infatuat ...

Eu cred ca sunt putine echipele care nu l-au dorit pe Dinu … ba chiar toate daca ar fi fost liber de contract, ca jucator Dinu a fost mult peste Lucescu

demolarii
demolarii  •  09 Ianuarie 2024, 09:05

Foarte des apare in articolele sportive ideea ca trebuie cheltuiți mulți bani ca să ai succes în fotbal. Deși sunt multe exemple ca deși cheltuiești mulți bani rezultatele nu sunt la fel de bune. Nu o sa aprofundez disecand situația lui PSG, ci chiar a lui Dinamo din 2004-2012. Sunt anii glorificati de presa ca ani ai succeselor sub conducerea lui Badea ,Borcea și compania. O sa ma refer doar la club, care a avut în 8 un succes relativ pe plan intern, nedominand clar competiția interna. Pe plan extern s-a ratat calificarea în grupele Ligi Campionilor, iar în Europa League/ UEFA League, s-a obținut doar o calificare în primăvara europeană. Pe partea de promovare jucători, au avut ca și rezultat doar 1 jucător serios promovat-R Ștefan. În rest doar promisiuni , jucători cu o cantitate de talent, dar fără competenta de a-l transforma în performanta. Costul ? În 8 ani Dinamo a acumulat datorii de 16 milioane de euro.....și o un club care nu se poate baza pe juniori pentru activitatea competițională decent.....ce înseamnă 2 milioane euro/ sezon? În aceasta perioada C Dinu era sfătuitor al lui Badea, Borcea și compania. Dar asa e viata.....S -a dus F Neagu, s-a dus Pele, s-a dus Bekembauer, s-a dus Dobrin,Zagalo,.....iar lumea lor, a Cupei Mondiale din 1970 devine tot mai mica și uitata. A uitat lumea de Al 2-lea Război Mondial , cum sa nu uite de evenimente mai mici....

gorobete
gorobete  •  09 Ianuarie 2024, 09:03
Postat de tarnaveanu pe 09 Ianuarie 2024, 01:36

La articolul despre moatea Kaiserului, unde nu este secțiune de comentarii (oare de ce?), aflăm că îl dorea Bayern prin 79, dar comuniștii nu l-au lăsat ... Omul ăsta pare să nu aibă deloc simțul ridicolului. Spre deosebire de dușmanul lui (nedeclarat) Lucescu, care e activ și lucid la aproape 80 de ani, ăsta e un maestru al șușelor și poveștilor vânătorești: răutăcios, infatuat ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează