FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu, atac necruțător la MM Stoica: "Aduce mai mult spre staulul ăla unde Gigi e de admirat că îşi îngrijeşte oiţele"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 09:23

Cornel Dinu a vorbit despre situația de la FCSB și l-a criticat pe Mihai Stoica, managerul echipei, despre care Gigi Becali spune că i-ar fi zis în față că "Dică nu e antrenor". 

"Memeul, aşa cum l-aţi numit voi, aduce mai mult spre staulul ăla unde Gigi e de admirat că îşi îngrijeşte oiţele. Să spui «V-am spus că nu este antrenor» este inadmisibil.

Este lipsă totală de probitate, de caracter, de tot ce vreţi. Când ai spus asta, dragă MM? Când a fost numit? După o săptămână? Ştiam că ăsta este Dică, că nu poate să fie ceva deosebit, că nu poate să aibă hăţurile", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și:

OPINIE GSP » "MM Stoica e ca Bruno din Familia Addams, mârâie doar în fața camerelor și pe facebook. Când e călcat în picioare de Gigi Becali se aude numai «Da, patroane!»"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
minell73
minell73  •  24 Decembrie 2018, 15:47
Postat de Udrea Sorin pe 24 Decembrie 2018, 13:10

Eu nu înțeleg de ce acest dinu cornel, zis și oparitul, nu vorbește despre dinamo....Nu mai are ce? Sau i-a păpat pisica limba?

Gigist sau doar prost?

mihai_luchian
mihai_luchian  •  24 Decembrie 2018, 14:45
Postat de red77 pe 24 Decembrie 2018, 11:42

cel mai bun lot? esti total pe langa . cel mai bun cu 2 fundasi centrali in lot si vreo 5 laterali? cu un singur atacant central ca rusescu e pe langa fotbal de vreo 4 ani. asta e cel mai bun lot? e o adunatura pe care gheorghe cu aroganta lui a facut.o. nu calitate nu posturi deficitare ci doar cantitate

Cred că ai uitat cel putin un atacant central, cel mai bun jucător strain din România in 2018. Asta ca să nu mai menționăm că jucătorii veniți de la Hagi, luați "prin aroganță" sunt internaționali de seniori și tineret, unii chiar calificați la campionatul european sub 21 de ani din postura de titulari. Boss România fotbalistică e plină de manageri și antrenori dar habar nu are unul ce înseamnă asta.

bazinga
bazinga  •  24 Decembrie 2018, 13:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează