FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, DUMINICĂ, ANTENA 1 20:00

Cornel Dinu: "Da-i-ar Dumnezeu liniste si dincolo de moartea de care nu scapa nimeni!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Conducerea clubului Dinamo a anunţat că la meciul din Cupa României de miercuri seară din Ştefan cel Mare se va ţine un moment de reculegere în memoria poetului Adrian Păunescu. De asemenea în programul de meci al dinamoviştilor editat pentru dubla întîlnire cu Universitatea Craiova, Cornel Dinu a scris un mesaj pentru Adrian Păunescu.


"Da-i-ar Dumnezeu liniste si dincolo de moartea de care nu scapa nimeni!", scrie Dinu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
buzdugan21
buzdugan21  •  05 Noiembrie 2010, 19:07

dumnezeu sa-ierte,a fost un mare OM,un mare poet.PUTINI CA EL AU MAI RAMAS PRINTRE NOI si tot nu invatam sa-i apreciem si sa-i respectam la adevarata valoare.

calinescu_
calinescu_  •  05 Noiembrie 2010, 18:12

AM FOST CONTEMPORANI CU UNUL DIN CEI MAI MARI POIETI AI ROMANIEI (BINEINTELES DINTRE CEI CARE AU SI OPERA)!!!!!!! PACAT CA MULTI NU I-AU APRECIAT VALOAREA CIT TIMP A FOST IN VIATA ,IAR FOARTE MULTE NULITATI ABSOLUTE AU APARUT IN CARTILE DE LITERATURA !!!!!! CE SA FACEM ASTA E IN TRADITIA NEAMULUI NOSTRU ,EMINESCU AVIND ACEEASI SOARTA .... !!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează