FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, declarații jignitoare la adresa Anamariei Prodan: "Nu se poate să existe femeia asta palmier!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 22:37

Cornel Dinu critică în termeni duri impresarii din fotbalul românesc, cea mai vehementă opinie fiind la adresa Anamariei Prodan. 

Anamaria a incriminat-o ieri pe Kathryn Mayorga, americanca pe care Ronaldo ar fi violat-o în 2009. (detalii AICI)

"Apar tot felul de specimene. Nu se poate să existe femeia asta palmier! E grotesc tot ce spune, este degradant, obscen, mizeria existenței umane. Ea aduce jucători, se pronunță asupra tuturor lucrurilor.

Cam asta trăim cu acești băieți care aduc jucători în fotbalul românesc. Sunt milionari pe spatele unor oameni care investesc.

Este vorba despre o meserie delicată, foarte sensibilă. Nu sunt de acord cu impresariatul jucătorilor. Am eu o convingere dureroasă", a declarat Dinu la TV Digi Sport.   

Vezi și: Florin Prunea, variantă pentru conducerea lui Dinamo! Reacția imediată a lui Cornel Dinu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  11 Octombrie 2018, 22:08

Poate nu e la fel de bun ca Andone , Rednic ,Miruită, iar de dum.nu mai încape vb Sunteți DEX dar și așa nu Bratu nu e Lăutar adică (după ureche) dar nu are cu ce ...nu are experiență de acord da la fotbal nu e repetent,și nici corigent ! Malangu la vândut pe 500 ce a cumpărat ..... nimic i sa adus jucători fara contact liberi sau refuzați de afară ! Asta e Adevărul!!!!!!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  11 Octombrie 2018, 21:56

Mister nu credeți că F Bratu se pricepe la fotbal la jucători Problema eu cred că e alta Acești oameni care conduc Dinamo pe bani Echipei de fotbal eu sincer nu știu ce sunt ??? Finanțatori ,Patronii, sau Impostori cum sa conduci Chiar și o mașină fără să cumperi un șurub !!!Nu au cumpărat un jucător de 17,18 ani in 5,6ani din bani Echipei din ce au agonisit ei !Sunt niște lipitori care trăiesc de pe urma Echipei !!!!!!

rin.tin.tin
rin.tin.tin  •  11 Octombrie 2018, 14:44
Postat de Valentin Petre pe 11 Octombrie 2018, 00:14

Nici nu vreau vreun răspuns de la tine

spamerica e prostul site-ului, toata lumea stie; chiar si rinamovistii lui il batjocoresc

Vezi toate comentariile (25)
Comentează