FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Ionuț Negoiță: „«Nevoiță» cerșește pomană! A căpușat Dinamo! E o abjecție”

Cornel Dinu este unul dintre cele mai mari nume din istoria lui Dinamo
Cornel Dinu este unul dintre cele mai mari nume din istoria lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 21:05

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a avut o reacție vehementă la adresa finanțatorului echipei, Ionuț Negoiță, pe care l-a jignit.

„Procurorul” a vorbit în termeni duri și jignitori despre situația lui Dinamo și despre decizia lui Ionuț Negoiță de a nu mai băga bani în club.

„Vorba unui prieten. Nu e Negoiță, ci «Nevoiță». El zice că a băgat 10 milioane de euro în Dinamo. A băgat 2-3 milioane, iar din vânzarea de jucători a scos. El a făcut profit în fiecare an.

Povestea lui «Nevoiță» e asta. «Eu cerșesc, sunt amărât, am hoteluri, Mercedesuri, îmi așez podoaba capilară cu înțepături de sar firele și mi-e foame. Dați-mi bani ca să țin Dinamo». E o abjecție!  Zicea un grec, care acum 2-3 ani zicea că aduce jucători la Dinamo, că societatea e sănătoasă și în fiecare an face profit de 1,2-1,5 milioane de euro. «Nevoiță» cerșește pomană!”, a spus Dinu la TV Digi Sport.

Cornel Dinu: „Problema la Dinamo e alta”

„Era o moștenire grea când «Nevoiță» a preluat-o pe Dinamo, după ce fusese adus ca sponsor de niște băieți. Borcea știe mai multe despre el și fratele lui, Robert, politicianul cu Bacalaureatul luat la 35 de ani.  Banii pe care i-a băgat la început au fost foarte puțini.

Știu despre datorii: 500.000 de euro către jucătorii, 180.000 de euro pentru a lua licența și 800.000 de euro reprezintă datoria căpușată, către firmele lui Negoiță. 

Tot ce se întâmplă mi aduce aminte de filmul «Filantropica» și de replica «Mâna întinsă care nu spune o poveste abjectă (n.r. cuvânt adăugat de Dinu) nu primește de pomană». Problema e alta, nu banii care trebuie plătiți. Problema e că pleacă jucătorii, nu vor să mai joace”, a adăugat Dinu.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu vinde tot! Renunță la trofee pentru ca Dinamo să supraviețuiască: „Trebuie să salvăm ce putem salva”

Marius Șumudică declanșează operațiunea „Salvați Dinamo”: „Trebuie ajutați! Ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
2036290743290484
Ion Marin  •  17 Aprilie 2020, 09:17

Nu conteaza ce zice nea Cornel , Dinamo trebuie sa mearga inainte pe acest drum , CHIAR DACA PENTRU UNII INSEMNA CESETORIE ,PENTRU NOI NU.Ii rugam pe toti cei carora le curge sange alb rosu prin vene si s au alimentat din spiritul lui DINAMO , sa doneze fiecare ce poate din ce are pentru acest club care ne a facut de atatea ori fericiti.Dinamo e in moarte clinica si are nevoie de sangele fiecarui donator DINAMOVIST, fie ca il chema A,Nastase ,C.Dinu , M.Lucescu etc. dati fratilor , nu va fie rusine. RUSINE ESTE SA NU DAI , ADICA SA INTORCI SPATELE clubului care te facut fericit de atatea ori.E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga

samertx
samertx  •  17 Aprilie 2020, 01:27

Zi-le, nea Cornel! Le zici bine, ca de obicei!

blahblahblah111
blahblahblah111  •  16 Aprilie 2020, 22:57

Sa ne explice negoita cum Dinamo a fost pe profit ani de zile dar nu mai are bani considerand ca nu a facut transferuri pe bani.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează