FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu vinde tot! Renunță la trofee pentru ca Dinamo să supraviețuiască: „Trebuie să salvăm ce putem salva”

Ionel Dănciulescu face orice pentru a o ajuta pe Dinamo
Ionel Dănciulescu face orice pentru a o ajuta pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 19:55

Ionel Dănciulescu (43 de ani), managerul sportiv al lui Dinamo, a dat detalii despre licitația pe care o plănuiește s-o facă pentru a ajuta clubul său de suflet.

Fostul atacant își vinde trofeele și medaliile obținute în tricoul „câinilor” și va dona suma obținută pentru ca echipa să poată obțină licența. 

„Am fost, sunt și voi fi dinamovist. Dinamo e pe locul 2, după familie. Trebuie să salvăm ce putem salva. Eu nu am fost așa strângător, am dat multe din lucrurile pe care le aveam. Sunt mai darnic. Nu am refuzat pe nimeni când s-a apelat la mine pentru un tricou sau un fanion. Dinamo are mai multă nevoie de aceste lucruri decât am eu. Pentru mine sunt amintiri, sunt lucruri la care țin. 

Cel mai important este să se strângă suma necesară pentru a lua licența. După aceea vor fi alte plăți de făcut, către stat, ANAF, jucători și furnizori. Dar acesta va fi un prim pas. Cel mai important e binele lui Dinamo. 

Donez niște medalii de campion, cupe pentru golurile marcate și anumite trofee primite. Am și multe cadouri de la fani, dar și o șampanie de la titlul din 2007. Cred că voi păstra trofeul primit de la Cornel Dinu pentru meciul 500. Vreau să iau și ghetele primite când am ieșit golgeter. Acum sunt la muzeul Dinamo, dar muzeul e închis”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

„Toți care au împrumutat clubul au primit garanții și au primit banii înapoi. Aș fi făcut asta înainte de pandemia de coronavirus, acum am mai multe întrebări. Dacă nu venea pandemia, aș fi făcut asta” 
Ionel Dănciulescu

 Ce înseamnă Ionel Dănciulescu la Dinamo:

  • 15 sezoane jucate- 3 titluri câștigate
  • 2 titluri de golgeter
  • 152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 1
  • 5 goluri în Derby de România, în poarta Stelei
  • 16 goluri în Cupele Europene. Al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu, 18 goluri, și Dudu Georgescu, 17 goluri
  • 41 de meciuri în Europa, este locul 2 all-time de prezențe în competițiile intercontinentale pentru Dinamo. Pe primul loc e Niculescu, cu 43 de jocuri

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu despre situația de la Dinamo: „Cerșeală în hohot de râs!” » Anunț uriaș: fanii din ADPD au strâns 45.000 de euro!

Marius Șumudică declanșează operațiunea „Salvați Dinamo”: „Trebuie ajutați! Ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
creeperno999
creeperno999  •  16 Aprilie 2020, 22:49

Respect

nikolas.
nikolas.  •  16 Aprilie 2020, 21:50
Postat de spartcapus pe 16 Aprilie 2020, 21:08

Bratone v-a mitraliat pe unde v-a prins, c0p1tatel0r! :))) Mai bine si-ar tatua un muflon!:)))

Pr0st0vaneee, nu vorbeam de Florin Bratu , ci de bratu lui danciulescu, adica mana (membrana) pentru inculti ca tine, deh te iertam, esti indian c0l0rat din julesti, nu ti a prea placut cartea ca faceai corneturi in statiile de tramvai.

ucv1948
ucv1948  •  16 Aprilie 2020, 21:39
Postat de nikolas. pe 16 Aprilie 2020, 20:41

Danciuleee, si mai usor cu ''ai fost, esti si vei fii dinamovist'', cand le dadeai gol cu Steaua , te bucurai si strigai M...... Dinamo , M..... Dinamo ai uitat nuh ?? De asta o sa mergeti in liga 4 bah, ca n ai onoare Danciule, vindeti orice, vinde o si pe nevastata aia tanara :))

Ce sa-i ceri .... , la inceputul carierei a jucat la Electroputere Craiova si visa sa ajunga la Universitatea Craiova , a ajuns la dinamo apoi la steaua si apoi din nou la dinamo. Cine stie ce-o fi-n capul lui

Vezi toate comentariile (7)
Comentează