FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mesaj impresionant al suporterilor: „Am avut o discuție cu Ionel Dănciulescu. De câteva zile și-a întors pe dos toată casa. Mie mi se rupe inima să văd că renunți la toate astea”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 22:52

Suporterii dinamoviști din asociația „Doar Dinamo București” sunt acționari la club prin proiectul socios, iar acum încearcă să strângă bani prin donații și licitații pentru a salva echipa și a primi licența pentru sezonul viitor de Liga 1.

Fanii au beneficiat de ajutorul mai multor jucători dinamoviști, foști și actuali, care s-au implicat financiar pentru a susține proiectul și au ținut să-l remarce în mod deosebit pe Ionel Dănciulescu. Iată mesajul postat pe pagina de Facebook a „Peluzei Cătălin Hîldan”:

„Vă rugăm să acordați atenție acestor rânduri!

Am avut discuție cu Ionel Dănciulescu. De câteva zile și-a întors pe dos toată casa pentru a aduna toate trofeele, toate medaliile, toate obiectele care au vreo legătură cu Dinamo.

În alte ocazii i-am cerut noi să ne ajute cu ceva. Mereu a răspuns ”prezent!”. De data asta inițiativa a fost a lui.

Ne-a scris: ”Băieți, am și eu câteva lucruri pe care să le scoateți la licitație, să se strângă bani, să salvăm Dinamo.A început să ne trimită poze cu tot ce avea. Vă dau doar câteva exemple:

- cupă pe care a primit-o la meciul nr 500 în Liga 1. Danciu este deținătorul recordului de jocuri în Liga 1 din toate timpurile. Nu cred că va fi depășit vreodată.
- Medalia de campion cu Dinamo din 2007
- Șampania care a însoțit acel titlu, cu poza cu jucătorii de atunci.
- Trofee, plachete care au marcat performanțele lui sau ale lui Dinamo.
- Tricoul de joc al lui Mascherano de la meciul Dinamo - FC Barcelona

I-am spus ”Danciule, oprește-te, te rog! Mie mi se rupe inima să văd că renunți la toate astea. Îmi închipui ce este în inima ta.”Mi-a răspuns ”Fugi de-aici!” asta e o vorbă de-a lui. ”Trebuie să salvăm Dinamo. Asta e mai important”.

DINAMO // Mesaj impresionant al suporterilor: „Am avut o discuție cu Ionel Dănciulescu. De câteva zile și-a întors pe dos toată casa. Mie mi se rupe inima să văd că renunți la toate astea”
facebook.com/PeluzaCatalinHildan

Apoi a continuat să-mi trimită alte poze, cu alte lucruri... ”Danciule, mi-au dat lacrimile. Astea sunt patrimoniul tău și al lui Dinamo. Nu trebuie să le înstrăinăm. TE ASIGUR CĂ VOM SALVA DINAMO! Într-o zi vom avea și STADION. Și toate astea trebuie să fi în muzeul de la noul stadion.

”Cel mai mult m-a impresionat colecția lui de bilete de la meciurile în care a jucat. Toate puse în mape de plastic, în ordine. Sunt colecționari care ar da mulți bani pe așa ceva.

Vedeam în el copilul care iubește fotbalul. Mi-a părut rău că l-am certat uneori... Că a plecat unde nu trebuie A crescut cu asta...

Mă opresc din scris. Pun asta pe pagină și voi continua să scriu în timp ce voi citiți. Acum nu mai văd tastele”.

DINAMO. Scene incredibile la videoconferința de luni » Apelul disperat al lui Bogdan Bălănescu: „Anulați licențierea! Chiar nu mai avem bani”

EXCLUSIV Vlad Munteanu, oficial FRF, a decis să doneze pentru Dinamo: „Nu e conflict de interese”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gago747
gago747  •  16 Aprilie 2020, 09:44
Postat de spartcapus pe 15 Aprilie 2020, 23:58

Nea Imi, Dinamoul nu mai scapa de la retrogradare, la fel cum si Stiaua dumitale s-a desfiintat de aproape 20 de ani! Doua echipe comuniste, doua anomalii care nici nu trebuiau sa existe vreodata!

În mintea ta de neomarxist tefelist globalist, sînt sigur că nu trebuiau să existe. Totu;i, ele au existat și - ce oroare! - au fost mîndria țării în ceea ce privește sportul. Dar voi, pseudo-progresiștii, n-aveți cum să înțelegeți patriotismul și mîndria de a fi român. Voi înțelegeți doar ce vi se dă voie de la feisbuc.

juliusmad
juliusmad  •  16 Aprilie 2020, 09:43

ipocrizii marca pch.

don_carlos
don_carlos  •  16 Aprilie 2020, 09:19

Dinamo a ajuns o cerșetoare, care o duce din ce în ce mai greu. Pentru ce acest (imens) sacrificiu al lui Danciulescu? Să zicem că dreg busuiocul anul acesta. Dar la anul? O vor lua de la capăt. Ba și mai săraci -suporterii nu vor mai aduna nici suta aia de mii de euro, iar Danciu nu va mai avea ce vinde. Vor ajunge în aceeași situație. Practic se încearcă amânarea inevitabilului. Danciule, nu se merită sacrificiul! Dinamo a fost cândva o stare de spirit, o mentalitate de învingător. Acum nu mai e. Prezenta sa în Liga 1, în cârje, umbrește gloria de altă dată. Opriți ventilatia artificială! E timpul să mergem mai departe și să lăsăm totul în urmă.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close