FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vlad Munteanu, oficial FRF, a decis să doneze pentru Dinamo: „Nu e conflict de interese”

PCH salută implicarea lui Vlad Munteanu în programul DDB.
PCH salută implicarea lui Vlad Munteanu în programul DDB.

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2020 14:19

DINAMO. Vlad Munteanu (39 de ani), managerul operațional al Federației Române de Fotbal, a decis să adere la proiectul socios „Doar Dinamo București”, cel prin care fanii din PCH încearcă să strângă bani pentru redresarea clubului. 

Contactat de GSP.ro, Vlad Munteanu a explicat ce l-a determinat să se implice financiar în proiectul ultrașilor: 

„Cred că e normal să încurajăm lumea să-și facă abonamentele pe care programul DDB le are. Toți care au trecut pe la Dinamo o vor face. Unii au făcut-o deja, alții o vor face în curând.

Nu se pune problema să vin la Dinamo. Le mulțumesc fanilor pentru aprecieri, dar eu am treaba mea la Federație. Nu pot să spun nimic despre ce se va întâmpla în viitor, dar mă bucură faptul că sunt apreciat. 

Nu văd un conflict de interese. Dinamo face parte din istoria mea. Eu nu mă ocup cu selecția jucătorilor, nu mă ocup cu programarea meciurilor celor de la Dinamo. Ceea ce fac la Federație nu reprezintă un impediment în a mă abona, mai ales că nu mă abonez la ceva ce nu cunoșteam, ci la ceva care face parte din istoria mea”, a declarat Vlad Munteanu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

48 de euro / ane cotizația standard pe care fanii lui Dinamo pot s-o plătească. Cu această sumă contribuie și Vlad Munteanu

EXCLUSIV Vlad Munteanu, oficial FRF, a decis să doneze pentru Dinamo: „Nu e conflict de interese”

PCH: „E genul de manager de care Dinamo ar avea oricând nevoie”

Anunțul a fost făcut astăzi, prin intermediul paginii oficiale a Peluzei Cătălin Hîldan:

„Haita se adună la greu. Vlad Munteanu s-a alăturat proiectului DDB. Nu este singurul gest făcut pentru Dinamo, dar e genul de om care nu caută să iasă în evindeță. 

Mâna întinsă de către foștii jucători într-un moment ca acesta ne face să fim tot mai încrezători că vom mai trăi clipe de fericire, ca acelea în care Vlad Munteanu ridica trofeele deasupra capului, îmbrăcat în tricoul lui Dinamo. Un motiv în plus pentru a aprecia gestul este acela că Vlad ocupă o funcție importantă în FRF. Dar Vlad ne-a transmis că își asumă lucrul ăsta. 

Cine îl cunoaște știe că este un profesionist. Omul vorbește fluent câteva limbi străine, are discurs și are o gândire nemțească, ordonată, după ce și-a petrecut o bună parte din carieră la echipe din Germania. E genul de manager de care Dinamo ar avea oricând nevoie”- Comunicat PCH

Vlad Munteanu a evoluat pentru Dinamo între 2000 și 2006 și în 2011. A câștigat două titluri, trei Cupe și o Supercupă a României în tricoul „câinilor”.

În proiect s-au mai implicat recent foști dinamoviști precum Collins Fai, Aljosa Vojnovic, Paul Anton, Vytautas Černiauskas și Miha Mevlija.

VIDEO Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență în România

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Răgaz pentru Negoiță: „Procesul de licențiere, amânat cu o lună” + adevăratul motiv pentru care „câinii” vorbesc despre faliment

DINAMO. Banii sau falimentul! Sumă uriașă de care are nevoie Dinamo pentru a încheia sezonul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Aprilie 2020, 14:09
Postat de tataika pe 15 Aprilie 2020, 07:13

Vai mama voastra, va mananca B-ul...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  15 Aprilie 2020, 07:13

Vai mama voastra, va mananca B-ul...

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Aprilie 2020, 00:33

dap si el, iar recent am vazut ca si bakaj

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close