FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CRAIOVA 1-4

FOTO + VIDEO Cornel Dinu, amuzat de un gol din Viitorul - Craiova 1-4: „Fugiți, mă! Il loveşte ghiuleaua”

Cornel Dinu (72 de ani) a analizat, în stilu-i caracteristic, golul 3 al al meciului dintre Viitorul și CS Universitatea Craiova, scor 1-4 +5   FOTO
Cornel Dinu (72 de ani) a analizat, în stilu-i caracteristic, golul 3 al al meciului dintre Viitorul și CS Universitatea Craiova, scor 1-4

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 10:38 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 12:21

Cornel Dinu (72 de ani) a analizat, în stilu-i caracteristic, golul 3 al al meciului dintre Viitorul și CS Universitatea Craiova, scor 1-4.

Koljic a reușit „dubla” în minutul 51. Bosniacul a executat în forță o lovitură liberă de la 17 metri gestionată greșit de Cojocaru, care a trimis în zid doar 3 oameni. „Procurorul” l-a remarcat și pe Alex Mățan, cel aflat în apropierea zidului, care s-a întors cu spatele în momentul execuției lui Koljic.

Cornel Dinu, despre Alex Mățan: „Il loveşte ghiuleaua. Săracul de el”

„Il loveşte ghiuleaua. Săracul de el, Măţan. Părerea mea e că nu îl poţi pune pe Mătan în zid. Este o greşeală totală de aşezare, în opinia mea. Trei oameni în zid, al patrulea cu atitudine de luptător. După celebrul îndemn: «Fugiţi, mă!»”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

+1 FOTO
  • capturi Digi Sport

VIDEO cu golul, AICI

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu l-a dat de gol pe Gică Hagi » Ce urmează la Viitorul: „Am ieșit la un prânz cu el și mi-a spus tot”

Vine la Dinamo după golul senzațional cu Barcelona și va avea cel mai mare salariu din România: „Altfel cum să îl convingi?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  16 Septembrie 2020, 15:57

Mățan, la cele 25 de kg ale sale, e singurul fotbalist rămas la Viitorul. Poate poate și Luis Munteanu.

albalbastru72
albalbastru72  •  15 Septembrie 2020, 13:12

Pai si ce era sa faca,la fizicul lui Matan,intra cu minge cu tot in poarta.Daca se lovea de vreo bara era o tragedie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează