LIGA 1  ·  DINAMO

Cornel Dinu, dezlănțuit: "Plânge iarba, mă, când calcă amărâtul ăsta, e ca un țăruș în teren!"

Marti, 13 Noiembrie 2018

Cornel Dinu i-a criticat pe mijlocașul panamez Armando Cooper și pe fundașul stânga Sergiu Popovici pentru evoluțiile lor cu FCSB (1-1). 

"Cooper, când calcă, chinuie iarba. Plânge iarba, mă, când calcă amărâtul ăsta! Uite, săracul, ce mobilitate are! E țăruș în teren, săracul de el!

La un moment dat, la o întrerupere a jocului, Popovici are mingea în tușă, cu Rednic lângă el. Și Popovici încearcă să tragă mingea și nu poate. Se duce mingea mai încolo! Că băieții ăștia nu știu cu mingea", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

clipboard01
FOTO: TV Telekom Sport

Citește și: "Rednic e vulpe bătrână. E mai bun antrenor decât Dică, pardon decât Becali" » Cum a scos Dinamo egalul pe Arena Națională

Comentarii (12)

calinescu_  •  13 Noiembrie 2018, 20:41

COOPER NU A FOST SI NU VA FI NICIODATA INCHIZATOR ....!!!! GOMELT E ZERO BARAT ....!!! POPOVICI E SUB GOMELT ....!!!! HANCA E LA FEL ...!!!! DIN PACATE NOU VENITII ZENKE SI TADE SUNT MAI SLABI CA TOTI CEILALTI ....!!!! DECI , N-AR TREBUII SA GANDIM NICI UN MOMENT LA PLAY OFF .....!!!!!

ottobraun  •  13 Noiembrie 2018, 16:54

ai fost un mediocru dinule , turnai la greu , si pe gat si la superiorii tai ..Dobrin nu a jucat in mexic datorita tie !!

zecs93  •  13 Noiembrie 2018, 15:43
Postat de cpt.ahab pe 13 Noiembrie 2018, 12:59

Cooper, Gomelt, Popovici, Axente, Olteanu, Katsikas, Hanca, Moldoveanu- n-ar fi avut loc nici la echipele de liga a treia de pe vremuri. Mai mult, Cooper ăla pare că i s-a oprit dezvoltarea intelectuală pe la cinci ani.

Cooper sa fie bucuros ca are numele unui actor de la holloyoowd pe nume bradley cooper, atat, doar numele este de el !!!

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off