FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Cornel Dinu, dezvăluiri despre situația de la Dinamo: „Acesta e adevărul înfiorător despre ce a făcut Negoiță!” » EXCLUSIV Ce spune fostul finanțator

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 16:14 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 18:35

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre situația la clubul alb-roșu și despre conducătorul echipei, Pablo Cortacero.

UPDATE 18:15 » Ionuț Negoiță a reacționat pentru GSP

Contactat de GSP.ro, Ionuț Negoiță a infirmat declarația lui Cornel Dinu despre acțiunile lui Dinamo.

Nu este adevărat! Este fals! Spaniolilor li s-au dat toate drepturile ca să nu aibă motive să nu își facă treaba”, a spus fostul finanțator al „câinilor”. 

Cornel Dinu despre situația de la Dinamo: „Negoiță e printre principalii vinovați!”

„Situația la Dinamo este cruntă! Asta, pe mine mă revoltă! Mă macină ce se întâmplă la Dinamo. Sunt prea multe lucruri ascunse, clare ca lumina zilei și care trebuiau prezentate. Să spună cineva «Terminați cu derbedeii ăștia! Sunt niște escroci». Unul dintre principalii vinovați este chiar acest vânzător (n.r- Ionuț Negoiță). Când au apărut Cortacero și Melero am întrebat și eu prin Spania. Craioveanu mi-a zis «Era casier, îmi dădea salariu. Nu au bani nici să treacă strada!». În martie s-a întâmplat asta. Totul a fost o imensă păcăleală, o inginerie. 

Contra a venit și a vorbit cu mine. Am discutat 3 ore între patru ochi și foarte puțin despre spanioli. Mi-a zis că nu știe cine e Cortacero și că îl știe pe Melero Marin, cu care a lucrat la Getafe. Problema care se pune este că el nu a avut nicio legătură cu Cortacero. El a fost pe relația cu Melero Marin”, a declarat Cornel Dinu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Cornel Dinu: „Șerdean este creatorul acestei inginerii de la Dinamo”

„Procurorul” a vorbit și despre președintele clubului, Dorin Șerdean, pe care îl consideră responsabil de situația nefericită în care se află clubul, din punct de vedere financiar.

„Șerdean sfida aseară într-o manieră infernală! Vorbea de educație, de cei 7 ani de acasă, de Cortacero...  Cum să am încredere în acest aducător de spanioli?

Fanii s-au gândit că scapă de dracul, dar nu și-au dat seama că vine fratele său, adică spaniolii. Aici e vorba de așa-zisele inginerii financiare, iar Șerdean este creatorul acestei inginerii. Coaforul care deținea acțiunile avea un capital de 200 de lei și s-a mărit la 2.400 de lei, prin venirea lui Cortacero. Investiție mare de tot... I s-au dat 72% din acțiuni, dar în postura de asociat administrator unic. Cu clauza că el nu poate să cedeze acțiuni fără acordul coaforului, adică al lui Negoiță. Ăsta este celălalt adevăr înfiorător de care s-a folosit Negoiță. E înfiorător ce a făcut Șerdean! A inventat această inginerie”, a adăugat fostul antrenor.

VIDEO Dorin Șerdean atacă fanii: „Cortacero a fost făcut în toate felurile! O să vă spun ce am găsit la Dinamo, mi-e rușine!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dorin Șerdean, izgonit de suporteri de la stadion! Președintele lui Dinamo, înfuriat: „Vor suporta consecințele, e prea mult!”

EXCLUSIV Dinamo, decimată înaintea ultimului meci al anului! Starea lui Aleix Garcia și Ante Puljic + Vestea importantă primită de jucători: intră un salariu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  19 Decembrie 2020, 12:06

cand tu te chinui sa faci o conferinta ca in aia din Las Fierbinti mi-am dat seama ca sunt niste escroci, totu e o pacaleala, e o inginerie facuta de Negoita ca sa-si acopere urmele cu privire la bancruta aia frauduloasa, se pare ca a iesit ilegal din procesu de insolventa, miroase rau de tot acolo a puscarie, asa ca baga clubu in faliment si se spala pe maini gasindu-i pe saracii astea de spanioli. Nu a vrut de la bun inceput sa vanda unuia care chiar avea bani si putea sa tina clubu

creeperno
creeperno  •  18 Decembrie 2020, 22:38

N-o sa fie niciun faliment caci domnul Cortacero o sa faca raspoimaine marire de capital de 5 milioane de euro

beeruss
beeruss  •  18 Decembrie 2020, 22:34
Postat de parpalache pe 18 Decembrie 2020, 19:23

Nu i-au dat cu camata-asa cum dadea Becali la altii!Au pus ipoteca pe actiuni,ceeace e cu totul altceva!Constienti ca imprumutul nu va fi restituitș iar ei suporterii sa poata prelua un pachet de 34% din actiuniș pentru ca Cortacero sa nu mai detina doua treimi din voturi in adunarea generala,unde se dau hotarari care hotarasc soarta clubului!2. Iar Contra zicea de Melero Marin-singurul pe care il cunostea-ca era casier la Getafe!

in ce lume 200 de mii valoreaza 34% din club. banii aia nu os a ii mai vada nimeni niciodata oricum este faliment la voi.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează