FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu explică ce a schimbat Mulțescu la Dinamo: „La alte echipe nu am văzut asta” + ce a observat la FCSB și Craiova

CFR Cluj - Dinamo 1-0 Foto: Facebook CFR Cluj
CFR Cluj - Dinamo 1-0 Foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 12:06 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:40

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a analizat prestația echipei sub comanda lui Gigi Mulțescu.

„Procurorul” a remarcat schimbarea din jocul „câinilor” după ce Mulțescu l-a înlocuit pe Gane și a explicat ce a reușit antrenorul în pauza provocată de meciurile internaționale spre deosebire de alte echipe.

 „Bietul Mulţescu a reparat fizic starea echipei, în această întrerupere. Celelalte echipe nu au întrebuințat cum trebuie întrerupere, mă refer aici şi la FCSB.

FCSB a avut nouă jucători la loturi, însă problema e că în discuţiile acestea trebuie să te gândeşti cum au folosit echipele această perioadă. Cu excepţia a două echipe, celelalete au ratat reacţia fizică, cea care ar trebui să fie în creştere”, a spus Dinu la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu: „Craiova a fost net superioară cu FCSB”

Dinu a analizat și meciul dintre FCSB și Craiova, 0-0, fiind de părere că oltenii au fost superiori.

„La FCSB intervin şi schimbările acelea magnifice. Am văzut o creştere a Craiovei, nu neapărat ca echipă, ci la jucători care au avut probleme cu reacţia fizică, precum Baiaram sau Ivan. Craiova mi s-a părut net superioară şi în creştere. 

Mă surprinde că FCSB bâjbâie formula de atac poziţional. Cred că sunt meciuri ca acesta în care trebuie să scoţi în relief că echipa care te aşteptai să fie mai bună a întâlnit o echipă mai bine aşezată în teren, mai compactă şi mult mai bine pe partea fizică. Craiova a fost mai bine poziţionată şi decât CFR Cluj”, a mai spus fostul antrenor.

VIDEO Adrian Ropotan despre situația de la Dinamo: „Fanii au scos echipa la suprafață, dar e greu să o mențină pe linia de plutire”

Citește mai multe știri din Liga 1:   

Caz rar în fotbalul românesc: „Iubesc Steaua. Iubesc Dinamo. Mi-e imposibil să aleg între ele!”

Dinamo vrea concurență pentru Nemec! „Câinii” negociază cu un atacant de 34 de ani care nu a mai jucat de un an

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează