FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu distruge toate achizițiile lui Rednic în două minute: „Am ajuns să jucăm cu «Pazvante Chiorul»”

Papazoglou, N'Diaye și ceilalți jucători aduși de Mircea Rednic l-au dezamăgit pe Cornel Dinu // FOTO:GSP
Papazoglou, N'Diaye și ceilalți jucători aduși de Mircea Rednic l-au dezamăgit pe Cornel Dinu // FOTO:GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 09:20

Dinamo a pierdut duminică seara cu FC Botoșani, 1-2, risipindu-și și ultimele șanse la calificarea în play-off. Cornel Dinu, 70 de ani, fostul mare jucător al „câinilor”, nu e deloc impresionat de fotbaliștii străini aduși de Mircea Rednic în această iarnă și i-a făcut praf într-o intervenție telefonică de aproximativ două minute la TV. 

„Am suferit mult la meciul cu FC Botoșani, mă doare. Nu se poate să facă ce a făcut băiatul ăla cu nume de must (n.r - Jordan Mustoe). E crescut de Liverpool? La Liverpool e altceva.

Klimavicius? E legat mai mult de climă, are legătură cu aerul condiționat, nu cu fotbalul.

Mai e și N'Diaye, uitați-vă la el! McDermott, o rezervă teribilă! A mai venit și Papazoglou, «Pazvante Chiorul». Domnule, Dinamo avea tradiție în atac”, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: Radiografia erorilor COLOSALE care au costat-o pe Dinamo încă un sezon: strategie haotică, antrenori la foc automat și greșeli de amatori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  21 Februarie 2019, 10:32

Mai Dinule,tu glorie dinamovista dai cu pietre in fosta ta echipa?Probabil nu ti-a mers sa pui mana pe echipa Dinamo,de cate ori ai incercat,iar acum incerci sa te razbuni ca prostul.La experienta ta de jucator si antrenor la Dinamo, mie mi-ar fi rusine sa aduc numai critici,vino si tu cu solutii sau contribuie cu bani,fiindca clubul ti-a facut o cariera de GENERAL.iN CONCLUZIE TE CREDEAM MAI INTELEPT ,DAR CRED CA ESTI DUS CU CAPUL RAU DE TOT.

2090427944372066
Virgil Costache  •  19 Februarie 2019, 21:33

Ne *** cam bate campii de multi ani.Sa faca si el pe jumatatea lui Rednic pentru echipa asta si dupa sa vorbeasca.In toti anii astia in care a fost furat clubul nea *** a cam fost prezent pe acolo si nu a facut nimic.E penibil sa faci glume legate de numele oamenilor!Dar sincer eu unul nu-l mai bag in seama demult,il inteleg ca la batranete mai obosesc neuronii!Poate se intoarce la prima lui dragoste CSA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  19 Februarie 2019, 17:18

Limitat...nea Cornel! Face glumițe de doi bani despre numele oamenilor...jenant! E la nivelul unui copil de grădiniță. Anii de obediență pe care i-a trăit în fața lui Giovanni Becali au lăsat urme adânci, născând frustrări mai mari decât cele create de umbra lui Lucescu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează