FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-0

Cornel Dinu, drastic cu FCSB: „Nu vezi absolut nimic lucrat!”

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Cornel Dinu critică tactica roș-albaștrilor. +8   FOTO
Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Cornel Dinu critică tactica roș-albaștrilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 22:00 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 22:04

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Cornel Dinu critică tactica roș-albaștrilor.

Toate detaliile despre Craiova - FCSB 2-0, AICI!

„La FCSB nu vezi decât inspirația individuală a lui Tănase, a lui Moruțan poate. Dar nu vezi absolut nimic lucrat din punct de vedere tactic. Nu e de acum acest deficit, ci de mult, doar s-a reconfirmat la acest meci. FCSB nu a avut nicio situație clară în repriza a doua”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Craiova nu era ieșită din lupta la titlu. Trebuie să luăm fiecare meci pas cu pas. Băieții aleargă foarte mult în fiecare meci, o să mergem să ne refacem și avem nevoie să jucăm foarte bine cu CFR 
Andrei Vlad, portar FCSB

+4 FOTO

FCSB a pierdut primul loc

După această etapă, avem un nou lider: CFR Cluj, care a învins-o miercuri pe FC Botoșani, 2-0. FCSB a trecut pe locul secund, la două lungimi în spatele campioanei. Craiova e pe 3 (37 de puncte).

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB 2-0:

Gafă uluitoare a lui Andrei Vlad în Craiova - FCSB » Portarul roș-albaștrilor, intervenție lamentabilă la șutul lui Nistor

Ce scandal va fi! FCSB a cerut penalty în startul meciului » Decizia lui Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
d.a.l
d.a.l  •  30 Aprilie 2021, 00:52

Stau și mă gândesc la ora asta târzie: Nea Cornele, chiar contează să-ți bați dumneata mintea cu nimic?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close