FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 1-0

Cornel Dinu: „Dacă îl lași singur pe Contra, își dă două palme la ce jucători s-au adus. Apare acest offshore, «CortaZero» - «Scurtul zero»”

Cornel Dinu +40   FOTO
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 22:43 / Actualizat luni, 31 august 2020 23:55

Cornel Dinu (72 de ani), simbolul lui Dinamo, a comentat debutul lui Cosmin Contra (44) pe banca echipei, în înfrângerea cu Chindia Târgoviște (scor 0-1).

„Mister” i-a taxat pe conducătorii lui Dinamo, vechi și noi, precum și pe fotbaliștii echipei, pe care îi consideră nedemni de a purta tricourile alb-roșii.

„Contra, săracul, a fost aruncat în această situație. El avea o situație clară în Spania. A fost o grupare așa-zis dinamovisto-politică transilvană care a presat și a găsit acești patroni. El a vrut să facă bine, a făcut această legătură. Melero Marin era altceva. Când a fost Melero Marin la Getafe, Cosmin era jucător acolo. Era și Craioveanu acolo. Apoi apare acest offshore, «CortaZero», «Scurtul zero» în traducere directă. 

A avut un discurs mai mult decât ciudat, poate nu s-a tradus. Habla español (n.r. „Vorbește spaniolă”), dar nu tot timpul. Nu era discursul unui om de fotbal. Amănuntele esențiale scapă în continuare.

Cosmin a intrat într-o situație foarte grea. De multe ori, timpul vindecării e egal cu cel al îmbolnăvirii. El preia echipa după 3 ani dezastruoși, cu achiziții înfiorătoare făcute de Bălănescu, Iorga, Antonio. Acum, dacă îl lași singur pe Cosmin, care știe fotbal, se duce undeva în colțul vestiarului și își dă două palme la ce jucători s-au adus. Acest lot n-are nimic în comun cu tradiția lui Dinamo. Dinamo nu a mai fost condusă de dinamoviști, nu mai are spiritul de respect al jocului și al spectatorilor, de ambiție extraordinară”, a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

În prima repriză, Dinamo nu a contat 
- Cornel Dinu

Chindia - Dinamo 1-0

+36 FOTO

Alte știri din Liga 1:

DINAMO. Cosmin Contra a anunțat un nou transfer: „Un fundaș dreapta din Spania!”

Ruben Albes, alegere surprinzătoare » Fotbalistul din Liga 1 care l-a vrăjit: „Mi-a atras atenția, foarte interesant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
blackknight
blackknight  •  01 Septembrie 2020, 23:30

da ma cornielush.... e vina finantatorului ca jucatorii (care majoritatea erau la club cand a venit el) ***. asa e in romanica... cum apare un strain (antrenot, finantator etc... cum il criticam),. noi preferam hotii nostrii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

102986354851652
Geo Stan  •  01 Septembrie 2020, 03:35

Bai Cornel ***,nu te lauzi tu ca esti targovistean? bucura-te ca a castigat echipa orasului unde te-ai nascut.Chiar daca tatal tau era moldovean din Barlad,venit la Targoviste (schela Viforata)sa castige o paine ca sondor iar mama ta era sarboaica legumicultoare(nascuta Radulovici)care avea taraba in piata Centrala din Targoviste.Bucura-te Vinule,a castigat Targovistea natala...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

briceag
briceag  •  01 Septembrie 2020, 02:55

De dinamovisti e condusa, dar de dinamovisti corupti pentru care banul primeaza. Si cum adica TRANSILVANA? Ce ardeleni sau transilvaneni l-au adus pe ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează