FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

EXCLUSIV „Ce pretenții să ai?” » Nu-l iartă pe Charalambous pentru gestul obscen: „E paracliser la strana fotbalistică a lui Becali”

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP) +8   FOTO
Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 13:11 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 13:42

Cornel Dinu (75 de ani) nu l-a menajat pe Elias Charalambous (43), antrenorul lui FCSB, după ce cipriotul i-a arătat un semn obscen unui spectator care scuipase în direcția lui.

FCSB a învins-o pe Dinamo în derby-ul bucureștean, scor 1-0, s-a distanțat la 5 puncte de CFR Cluj în fruntea SuperLigii, dar seara nu a fost deloc liniștită pentru antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous.

Gestul de mare clasă al lui Vlad Chiricheș față de FCSB: „Cine mai face așa?”
FCSB
Gestul de mare clasă al lui Vlad Chiricheș față de FCSB: „Cine mai face așa?”

După fluierul final, cipriotul s-a îndreptat către tunelul care duce spre vestiare, moment în care un spectator de la Tribuna 1, foarte probabil un suporter dinamovist, a scuipat în direcția lui.

Charalambous a replicat cu un gest obscen, arătându-i bărbatului respectiv degetul mijlociu. La final, a minimalizat momentul: „Nu e nimic ieșit din comun, astfel de lucruri se întâmplă peste tot. Nu trebuie să ne batem capul cu ele”.

Cornel Dinu nu-l iartă pe Charalambous pentru gestul obscen de la Dinamo - FCSB

Cornel Dinu, de 8 ori campion cu Dinamo ca jucător și antrenor, nu a respectat îndemnul lui Charalambous. „Procurorul” a comentat tăios gestul cipriotului, într-o reacție acordată GSP.ro:

Ce pretenții să ai? E pe post de paracliser (n.r. - cel cu sarcina de a păzi biserica) la strana fotbalistică a lui Becali, în timpul liber”.

Victoria cu Dinamo a fost al 11-lea succes al sezonului pentru FCSB. Cu 35 de puncte, roș-albaștrii sunt primii în SuperLigă, la 5 puncte peste CFR Cluj și 7 peste Rapid, care va juca astăzi cu U Cluj.

VIDEO cu golul care a decis Dinamo - FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Am trimis ofertă de 800.000 de euro”

Șefii vestiarului nu mai contează la CFR Cluj » L-au lucrat pe Marius Șumudică, dar viitorul lor e incert

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
corbea
corbea  •  28 Noiembrie 2023, 10:29

Este corect, a fost militian, a trait in mijlocul lor, a castigat titluri la fel cum au facut-o si cei de la steaua. Pe toti i-a ajutat sistemul de atunci...Dar nu stiu cum se face ca toti uita ca tot atunci am avut , in toate sporturile, si cele mai mari rezultate sportive pe plan international si national...Pai daca tot criticam si blamam sistemul hai sa blamam si sa renuntam si la rezultatele obtinute si beneficiile obtinute pe masura....Revenind la subiect, este gestul unui neica nimeni care se crede un antrenor ajuns pe culmile gloriei....De alfel se incadreaza perfect in anturajul palatului....

johny2003
johny2003  •  28 Noiembrie 2023, 02:41
Postat de vilito pe 27 Noiembrie 2023, 14:01

nu cu dinu erau filmari cand isi injura fostii coechipieri?

Daca vrei sa stii el are voie ca e Militian! Si mai e si "Procuroru!" Si mai are si 8 titluri de Campeon! Furate cu ajutorul Melitiei! Si ca jucator si ca antrenor, dupa cum spun ghesepistii! Asa ca sa avem Rezon!

laur_gr
laur_gr  •  27 Noiembrie 2023, 20:47

Nu trebuia sa se coboare la nivelul spectatoruluicare a scupiat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează