FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu explică marea problemă de la FCSB și critică un jucător: „Acolo e punctul vulnerabil, iar când îl ai şi pe băiatul ăsta din filmele de groază...”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 09:55 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 12:40

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a analizat înfrângerea suferită de FCSB contra Academicii Clinceni, 0-1, și a explicat problemele pe care le are formația roș-albastră.

Potrivit „Procurorului”, FCSB suferă în defensivă, acesta fiind nemulțumit de prestația apărătorilor centrali, dar și de cea a lui Ovidiu Popescu, folosit ca fundaș dreapta.

Cornel Dinu: „Apărarea e punctul vulnerabil de la FCSB”

„Am spus de mult că Iulian Cristea și Miron nu m-au încântat, iar acolo e punctul vulnerabil de la FCSB. Iar când îl ai şi pe băiatul ăsta din filme de groază, pe Ovidiu Popescu, deşi se mai descurcă acolo... 

Schimbarea Coman cu Vukusic e mai mult decât riscantă, Steaua s-a impus când a avut trei atacanţi mobili, e altă dinamică atunci când ai vârf împins. Clinceni a fost o echipă puternică, bine așezată. A stat bine pe oameni, a pus presiune şi a închis culoarele de pătrundere”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Cum s-a realizat transferul lui Denis Haruț la FCSB: „Până să se bată palma, era să pice de trei ori”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Valeriu Iftime pregătește terenul pentru următoarea afacere cu Gigi Becali: „Trebuie să meargă la FCSB, e mai talentat decât Moruțan”

Ante Vukusic, condamnat! Noul atacant al lui FCSB, ultimul „client” al lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  09 Februarie 2021, 15:58

Iepurii mor de fuga, si cainii de grija campionilor !

ripensistu
ripensistu  •  09 Februarie 2021, 15:18

Ii mai faceti multa reclama securistului Cornel "Dobrescu" Dinu?

cyrus
cyrus  •  09 Februarie 2021, 14:14

Săracu Dinu, echipa la care e acționar e în drum spre groapă dar el nu mai poate de grija lu Ovidiu Popescu. Tipic milițienilor securiști.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează