FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, atac la ultrașii „câinilor”: „30 de amărâţi, fără poveşti când erau mici, compromit imaginea lui Dinamo!”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 12:57

Cornel Dinu, 70 de ani, i-a criticat în termeni duri pe fanii „câinilor”care au protestat vehement după demiterea lui Mircea Rednic.

Aceștia l-au agresat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, au dat foc spațiului verde din fața hotelului deținut de Ionuț Negoiță, au blocat conferința de prezentare a lui Eugen Neagoe și au afișat bannere jignitoare.

„Eu am făcut apel la înţelegere, la pace și la unitatea tuturor suporterilor dinamovişti. Ce s-a întâmplat acum e de cu totul altă natură. Nu e vorba de întreaga masă de suporteri, ci de un grup organizat. Nu vreau să intru în amănunte. La Rin am numărat vreo 30 de amărâţi, fără poveşti când erau mici. La Bălănescu acasă au fost vreo 12 şi acum vreo 2 care i-au vopsit maşina. Organele ar trebui să intervină la astfel de incidente.

Bălănescu e un foarte bun administrator de situaţii la club, dar nu ştiu dacă este pregătit să aibă și o atitudine reconciliantă. Cine nu înţelege pacea trebuie curățat de sabie. Mă refer la sabia justiţiei”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

 Cornel Dinu:„Compromit imaginea lui dinamo”

„Eu am fost poate cel mai jignit în ultimii doi ani de o parte a suporterilor. Sunt vreo 3 sau 4 care scriu pe Facebook și nu se poate să se spună că aceasta este opinia suporterilor lui Dinamo. Este un grup organizat, care nu are nimic de-a face cu marea masă de 80.000-100.000 de suporteri din România, care au cu totul alt comportament.

Ei, săracii, sunt nişte oameni care încă nu fac nicio afirmaţie asupra intenţiilor lor şi asupra modului în care s-au organizat. Sunt nişte copii dirijaţi, nevinovaţi, care ascultau de nişte chemări care nu au nimic comun cu realitatea, au intrat în joc şi sunt complet debusolaţi. Compromit imaginea lui Dinamo!

Suporterii lui Dinamo nu fac vandalisme, nu dau foc, nu vopsesc maşini şi nu fac atacuri pe societate privată”, a adăugat Dinu.

Ar trebui ca șefii lui Dinamo să țină cont de părerile suporterilor?

Da
Nu

Citește și:

Fanii lui Dinamo continuă scandalul cu șefii! I-au atacat mașina lui Bogdan Bălănescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
aldo_m
aldo_m  •  11 Iunie 2019, 20:55

dinu toata viata lui a trait din ciupeala de la altii de unde educatie puternic financiara aiurea daca i dai un coniac te lauda ca pe papa

aldo_m
aldo_m  •  11 Iunie 2019, 20:52

domnul dinu ESTE ASOCIAT CU NICU BADEA deci domnul dinu nu doreste constructia STADIONULUI si atunci de ce spune ca este dinamovist de ce ,nicu badea A FALIMENTAT DINAMO si drept multumire psd i a oferit stadionul gratis

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  11 Iunie 2019, 01:24
Postat de aldo_m pe 09 Iunie 2019, 20:12

domnul dinu toata viata a fost *** la clubul dinamo daca l controlati el are procente din dinamo alaturi de nicu badea deci dinu e proprietar de stadion ***

Asa e demagogogule sunt dinamovsti importanti educati puternic financiar ca aia 30 de onorabili din pch hashtag resist! Hei rup !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează