FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo continuă scandalul cu șefii! I-au atacat mașina lui Bogdan Bălănescu

Bogdan Bălănescu
Bogdan Bălănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 09:23

Situația la Dinamo continuă să fie una fără precedent, fanii fiind în război cu șefii echipei după demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Eugen Neagoe.

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan sunt dispuși să facă orice pentru a-l aduce pe înapoi pe Mircea Rednic și pentru a-l determina să plece pe Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului.

Potrivit surselor GSP.RO, mai mulți ultrași dinamoviști au fost vineri seară la casa lui Bălănescu și i-au atacat mașina, aruncând cu vopsea în ea.  Conducătorul dinamovist este foarte afectat de situația creată, mai ales că este implicată și familia sa.  Suporterii „câinilor” l-au și bruscat și înjurat pe oficialul dinamovist în fața casei (Detalii aici).

După demiterea lui Mircea Rednic, suporterii lui Dinamo au mers în fața hotelului deținut în Capitală de Ionuț Negoiță, unde au aruncat cu fumigene și petarde (Detalii aici).

Citește și: 

Nu iartă nimic din play-out! După Straton și Răuță, ”câinii” ar pofti și la un fundaș de la Chiajna

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
caminero
caminero  •  09 Iunie 2019, 14:48

Bălănescu e o *** de manager cu MBA, cum sînt sute de impostori actualmente în România. Au diplome de cel mai înalt nivel, dar habar nu au să gestioneze ce au de gestionat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103798407052226
 •  09 Iunie 2019, 13:33

si fcsb si mimao sunt societati private,conduse de patroni ! ultrasii de la pch si peluza sud sa mearga in liga a 4-a la echipele ministerelor,pt ca acolo se dau ajutoare pt saraci si se fac excursii la manastirile din moldova ! gata tata,pe vremea comunismului intelegeam,mergeati la meciuri in DDR,acu care e scopu si durata vizitei ?!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Iunie 2019, 13:16

Balanescu e singurul din staful lui dinamo care se opune degradari clubului in scopul de a fi cumparat pe 2 lei de Rednic care il vrea ptr Luana

Vezi toate comentariile (15)
Comentează