FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Suporterii lui Dinamo l-au agresat pe directorul general, Bogdan Bălănescu, în fața casei: „Ești sclavul clanului Becali!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 20:18

Situația de criză de la Dinamo a degenerat! Conform surselor GSP, un grup de suporteri dinamoviști au fost vineri seară în fața casei lui Bogdan Bălănescu, pe care l-au agresat și l-au amenințat.

Fanii i-au transmis directorului general de la Dinamo mai multe cuvinte injurioase și l-au acuzat că ar fi „sclavul clanului Becali”, iar oficialul „câinilor” a scăpat cu greu de furia ultrașilor.

Totul a pornit după ce clubul Dinamo a anunțat rezilierea contractului cu antrenorul Mircea Rednic, iar în locul acestuia a fost adus Eugen Neagoe. Ultrașii roș-albilor au făcut presiuni imense și conferința de prezentare a noului antrenor n-a mai avut loc.

În plus, fanii au mers în fața hotelului deținut în Capitală de Ionuț Negoiță, unde au aruncat cu fumigene și petarde (detalii aici), apoi au mers și în fața casei lui Mircea Rednic, căruia i-au cerut să se întoarcă la Dinamo. (Detalii aici).

Vezi și:

FOTO PCH Dinamo, un nou banner la adresa lui Ionuț Negoiță: îl acuză de proxenetism! Se anunță un protest de amploare la meciul caritabil de diseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
jony1973
jony1973  •  09 Iunie 2019, 08:48

Chiar daca in trecut si eu l-am sustinut mult pe Rednic, acum pot spune ca a cam uitat cum se antreneaza. Daca in trecut echipele antrenate de el (vezi Rapidul) aveau posesie foarte multa si faceau presing, acum nu joaca decat cel mult la egal si echipele antrenate de el au foarte putine ocazii. Nu orice club isi permite jucatori de valoare gen Mesi care sa-ti rezolve partida de unul singur in ultimii 20 m si atunci trebuie sa antrenezi special faza de atac, sa exersezi cu jucatorii cateva scheme de atac. Ori la Dinamo cu Rednic antrenor nu s-a vazut nicio schema de atac. Am jucat prea defensiv si nu este numai vina lipsei de valoare a jucatorilor. La fel zicea si Mircea Lucescu de echipa Turciei ca nu are jucatori valorosi si acum dupa schimbarea antrenorului se vede ca am avut eu dreptate cand spuneam ca, la fel ca Rednic, nu stie sa antreneze faza de atac si se bazeaza exclusiv pe inspiratia jucatorilor in ultimii 20 m. Eu zic sa lasam noul antrenor sa arate ce poate. Bine parerea mea este ca un antrenor ofensiv gen Bratu ar fi fost mai potrivit. Fara jucatori de mare valoare in atac nici Rednic nu ar fi facut mai mult sezonul urmator. Sa ne amintim ca Rednic a luat ultimul titlu in 2007 cu o tripleta de mare valoare in atac pentru fotbalul nostru, nu exersand scheme de atac!

1017387414979881
Dragan Ionel  •  09 Iunie 2019, 08:09

Danciulescu si cei de buna-credinta ar trebui sa-si dea demisia. Dupa prima infrangere va fi jihad, nu vrem victime colaterale.

10214670643031457
Alin Mihai  •  09 Iunie 2019, 02:26

doamne fereste sa lase' ciolanu' care ii baga bani in buze la nevasta si amanta .... ce daca dinamo se duce in jos, barem *** .... cel mai bun lucru despre balanescu la viata lui a fost urma de *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează