FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO PCH Dinamo, un nou banner la adresa lui Ionuț Negoiță: îl acuză de proxenetism! Se anunță un protest de amploare la meciul caritabil de diseară

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 09:39

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan continuă manifestările reprobabile la adresa lui Ionuț Negoiță și a conducerii clubului Dinamo. Ultrașii anunță un protest masiv și la la meciul caritabil de old-boys dintre Dinamo și Rapid, de astăzi, ora 18:30.

Vezi AICI totul despre evenimentul caritabil organizat astăzi pe stadionul Dinamo

Nemulțumiți oricum de direcția în care se îndrepta clubul din Ștefan cel Mare, nervii fanilor au cedat odată cu demiterea lui Mircea Rednic, omul în care ei vedeau salvarea. Protestele în fața hotelului deținut de Ionuț Negoiță au continuat. Cel mai recent banner conține o acuzație gravă la adresa finanțatorului: „Curve și pești la Rin Grand Hotel / Negoiță finanțează cel mai mare bordel”.

La ce se referă ultrașii

În toamna lui 2018, la hotelul fraților Negoiţă a avut loc o razie de amploare, încheiată cu mai multe arestări pentru săvărşirea infracţiunii de proxenetism.  Conform unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) de la acea vreme, femeile de care se ocupau proxenţii erau obligate să se prostitueze în Rin Grand Hotel din Capitală, deţinut de Ionuț și Robert Negoiţă, care reprezintă cartierul general al clubului Dinamo.

Vezi și:

PCH, mesaj de o violență extremă pe Facebook » Ultrașii anunță noi proteste: „Bălănele, vrei să mai rămâi la Dinamo? Îți curg balele după comisioanele lui Giovanni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2019, 16:43

Adunatura asta de derbedei se rafuiesc cu patronul ca l-a demis pe antrenorul la ale carui meciuri nu mergeau nici 2000 de suporteri? Daca-l iubeau asa de mult pe Puriu, nu inteleg de ce nu veneau macar 10.000 meci de meci?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Iunie 2019, 16:32
Postat de Dizidentul Inutil pe 07 Iunie 2019, 10:51

cum pot romanii sa mai creada in securistii care au mincat din viata mai tuturor romanilor de bine? ce nu faceau ei inca de pe vremea sumarului impuscat. iata ca rezista si azi prin unul ca dan puric, ducu bertzi, badea , popovicioiu, fratii negoita, doru stanculescu sau fostii turnatori ca besoiu si albulescu sau todea, czech, johnny raducanu si multi , multi altii. o spune cnsas-ul nu eu. ei au invins dragii cititori asa cum spune ioan petru culianu discipolul lui eliade la putin timp in a fi fost omorit in toaleta unei facultati unde preda din SUA> se spune ca trebuie sa muncesti cinstit sa fi corect... si societatea iti arata opozitia. cum se face ca geoana fiu de secu sau florin calinescu sau adrian sirbu sau adrian antohi si multi altii precum oprescu , mariana mihut sau diana lupescu fica de gen de secu si sotia lui diaconu exista si azi si inca bine? au primit sinecuri mai toti si sint bine mersi . nu cumva tot ei au fost impotriva proclamatiei de la timisoara punctul opt si a legii lustratiei? cred ca da. cum va imaginati ca badea este super milionar el ginerele secului mare de ioan dinca teleaga cu fosta sotie fica astuia si ea ofiter de secu si cumnat cu popovicioiu ulta bogat fugit in anglia? ati vazut drragi romani cu a muri petrica tutea? stiti ca si azi se invata in istorie de Esca nu de mircea vulcanescu de staniloae de vasile voiculescu si alte minti luminate care si-au dat duhul prin puscariile politice si totul pentru o romanie dreapta

ai uitat de Bancorex, FNI , Banca REligiilor, Caritas, Toate industriile, Agricultura,terenurile , resursele , Padurile , Partidele,Persoanele, REligia ,INvatamantul , armata, SRI+ul, +++ TOTUL a fost confiscat ....cine stie ce zona a ramas necontaminata ???

vnelu01
vnelu01  •  07 Iunie 2019, 15:19
Postat de vnelu01 pe 07 Iunie 2019, 15:14

Dacă mâine, poimâine foloseşti cuvântul "***" ]n postări vin "academicienii"(!!!) gsp şi cenzurează. Se simt concuraţi pe meserie.

Exact ce am spus ! Voi aveţi voie să multiplicaţi mesaje vulgare, nu-i aşa ?! De când aştept ocazia asta, să vedem ce părere are CNA-ul. Trăiască print-screen-ul !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează